4st Självhäftande Multi-Purpose Krokar på Väggen Mop Arrangör Hållare RackBrush Kvast Hanger Klipp Kök Badrum Starka Krokar

Ny produkt

44.17 kr

63.05 kr

-30%

Taggar:

krok transparent, portugisiska laser pvc, hecare badrum arrangör, badrum fixtur, kök orgel, fisk krok, hållare mop, krok hängare, byxor hängare krok, tillbehör badrum

Namn:

4st Självhäftande Multi-Purpose Krokar på Väggen Mop Arrangör Hållare RackBrush Kvast Hanger Klipp Kök Badrum Stark Krok

Funktion:

Tydliga arrangemang av hushåll och trädgård, utrustning och verktyg.Lång livslängd genom högkvalitativ bearbetning.nötning resistenta gummi rullar och buffertar Enkel övergång genom att lyfta handtaget, rulla bollar automatiskt anpassa sig till varje tjocklek av handtag och grepp ordentligt.Brett Utbud av Verktyg: Det är inte bara organiserar sopborstar, moppar utan några verktyg.Montering sopborstar, moppar, spadar och kratta med lätthet, i stället för lutande den kvastar till vägg och i hörn.

Hur att använda:

Det är en ny tejp på baksidan, som kan skäras bort utan att lämna spår av lim.Limmet kan återanvändas.Det är rekommenderat att använda på släta väggar, kakel, glas, speglar och dörrpaneler är alla tillgängliga.Rena väggen innan användning.Tryck på för 30 sekunder efter att du fastnar, och hänga artikel efter 2 timmars vila.

Tillämpningsområde:

Det rekommenderas att användas på stolpar med en diameter på 10 mm-25 mm.Spännet är elastisk.Behovet av att tvinga in det.

Paket Ingår:

4st*Mop klipp

Vänligen/Varm Tips :

1.Kom ihåg att på grund av ljuseffekter, skärmens ljusstyrka/kontrast etc, det kan vara några små skillnader i färgton på webbplatsen är foto och det faktiska objektet. 2. Artikel Åtgärd för hand, det kan vara 1cm olika,visad förståelse kommer att vara mycket uppskattat.

Våra produkter är helt av hög kvalitet och garanterad, så du kan lita på att köpa dem!Tack för din bläddra, Om du har några frågor, vänligen kontakta oss, för det första, Vi kommer att lösa det för dig första gången.tack!

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Storlek Sticker
Vikt about 22g/PC
Artikel Namn Traceless Mop Klipp
Material PP
färg Rosa Grön Grå Rosa
Nej. Krokar 1

Liknande produkter