För Lenovo Thinkpad E490 E590 Bärbara dator Moderkort 5B20V81842 FE490 FE590 FE480 NM-B911 W/ SRFFW i7-8565U HD620 testade arbetar

Ny produkt

4 290.97 kr

Taggar:

h310 moderkort, spel bärbar dator, i7-8565, pc-moderkort, board mining, h310, h410, thinkpad, card graphic, Lenovo

Ovanstående produkt parameter tabell genereras automatiskt av www.mezzaluna.se system och är inte helt normal.Se produkt för mer information.

Uppmärksamhet:CMOS/BIOS-batteriet på moderkortet kommer att tas ut, på grund av strikt säkerhetskontroll på flygplatsen och anpassade, lägg din ursprungliga batteriet tillbaka på när du installerar och test

Innan du köper: 1)Om du behöver en stor mängd, kan du kontakta mig via e-post.Jag kommer att ge er några discount. 2)Om du har några speciella krav.vänligen meddela mig när du beställer varan. 3)Om du behöver de varor som inte säljs, vänligen lämna ett meddelande till mig, jag kommer att försöka att hitta för dig.

Vi lovar att alla de produkter som kommer att testas före leverans.Före transporten,jag kan skicka testa video eller foton för dig om du behöver.

Gratis Frakt För Lenovo Thinkpad E490 E590 Bärbara dator Moderkort 5B20V81842 FE490 FE590 FE480 NM-B911 W/ SRFFW i7-8565U HD620 100%testade arbetar

!!Uppmärksamma

1.Innan du takten så måste du se till att du behöver moderkortet modell,om det är köparna anledning leder till leverans är inte rätt, vi kommer inte att ge ersättning.

2. Moderkortet är den speciella elektroniska produkter, innan köpet, måste du se till att andra delar av datorn är det bra, om dina tillbehör är bruten, kommer det att leda till moderkortet fungerar inte, så du måste testa innan du köper din CPU, RAM-minne, skärm linje, tv, och andra små tillbehör.

3. Elektroniska produkter som behöver professionell teknik, om du inte är en professionell reparation dator kan du köpa noga, om moderkortet för att anledningen till att bränna ut, vi behöver inte tillhandahålla garantiservice.Testa moderkort

Produkten packaing

Q&A

1. Whatformsof paymentare tillgängliga för mig?

---Med ett Visa-kort, Kreditkort , WebMoney,Qiwi wallet,Western Union,T/T,Brasilien Boleto,

SOFORT Banking,Pay-pal

2. Garanti?

---60days

3. Moderkortet ny eller reparerad?

---Detta är fabriken inventering.Det ser ut som ny. 100%arbete,inte repareras

4. Detta moderkort som är kompatibel med mitt moderkort?

---Du kan ta din ursprungliga moderkort bilder till mig och att vi kan bedöma

5.Måste jag betala tull?

---Beror på köparens lokala Seder beslut.

Denna artikel pris inbegriper inte någon taxs & importtullar

Frakt

1.Vi ger dig en effektiv spårningsnummer.

2.Vi kan skicka till hela världen, så köpare tveka inte att beställa.

3.Vi rekommenderar www.mezzaluna.se Standard Frakt (säkerhet, spara pengar,Om förpackningen är skadad, kan du ansöka om ersättning).

4.Om du vill ha snabb frakt beställning, vänligen välj DHL,UPS,Fedex,EMS,ARAMEX.(Dessa kommersiella snabb importtullar är relativt hög).

5. Om du har fått en skadad eller deformerad paket, bör du ta en bild av mig, som kommer att skydda intressen av köpare och säljare.

Service efter försäljning

1.Om moderkortet har brister, som köparen kan välja att byta varan eller lämna tillbaka moderkortet och vi kommer att återbetala pengarna tillbaka.

2.Om en köpare att köpa fel produkt, det kommer att betala hela frakten och betalar 15% i serviceavgift.

3.Bidraget är för produkt, pris, Hantering, porto och frakt avgifter återbetalas inte.

4.Full garanti mot eventuella defekta produkten,Om kunden ger mig negativ feedback på måfå,Vi kommer inte att ge service efter försäljningen.

5.Om du inte är nöjd med våra produkter, kan ni inte öppna dispyter och kontakta mig när som helst.Vi kommer att göra vårt bästa för att göra dig nöjd.

Väljer oss,Bra kvalitet och compertitive pris!

1.Vi har ett professionellt team av ingenjörer och testare som kommer att förse dig med de bästa produkter och tjänster.

2.Vårt företag är beläget i Kina, Guangdong, Shenzhen, nära Hong Kong.vi alla moderkort från första hand källor.

Ansökan Bärbar dator
CPU-Typ INTEL
Chipset Tillverkaren nvidia
Formfaktor ATX
Minne kanal Dubbelrum
Memory Bank 2 DDR4 DIMM
Sockel Typ Ombord CPU
Paket Ja
Minnestyp DDR4
Kvalitetscertifiering INGEN
Hårddisk Gränssnitt SATA
Portar USB 3.0
Maximal Ram-Kapacitet 16 GB
Artikel Skick används
Med CPU Ja
Grafikkort Typ Integrerad
Varumärke XINTUOCENTURY
Modell Nummer e490
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Chipset Intel H310

Liknande produkter