KALI TÄNDER 2 RADER GULD Långa Tänder Pungen Hänge Kyskhet Enhet Kalis Tänder Kyskhet Enhet Spike Penis Cock Ring SM Leksaker

Ny produkt

340.21 kr

386.55 kr

-12%

Taggar:

ring pungen, chastity nub, sm leksak, kali escrima, peni ring, kyskhet buren ht, snopp, metall spetsiga kyskhet, manlig kyskhet 2019, ball stretcher

Tack så mycket för er att besöka vår butik.alla våra produkter är certifierade 100% medicinsk gr en de rostfritt stål.Akta dig för billigare produkter som produkter som inte är fast i kirurgiskt stål men kromat stål eller av dålig kvalitet stål.Vi kommer endast att inkludera denna påskrift på vår 100% kirurgiskt stål produkter.

Kali Tänder Kyskhet Enhet - Avancerad är den ultimata inom både tortyr och manliga kyskhet.Detta tandade ringen är en bygel med spikar pekade inåt för erotiska sexuella förnekelse.Kali Tänder Kyskhet Enheten är verkligen en av de hårdaste KBT leksaker som finns på marknaden.

Att bära objekt, en plats Kali Tänder Kyskhet Enheten runt axeln innan full erektion.Som bäraren blir upphetsad ringen blir hårdare och spikar börjar att gräva ner till penis och förhindrar en erektion.

Du kan också göra det till en spetsade Penis ring.För att göra detta placera det på basen av kuk och bollar och låsa den med ett hänglås.Eller du kan göra det till en intressant boll bår enheten genom att linda den runt pungen av testiklarna.

ARTIKEL BESKRIVNING Längre, skarpare och hårdare.Denna nya modell kommer med 16mm tänder jämfört med endast 10 mm på populär.Skruvar kan vara spänn för en ultimat njutning av förnekelse.Anpassa sig till alla penis storlekar.Detta tandade cock ring är en stål schackel med spikar pekade inåt för erotiska sexuella förnekelse! 4 rader av glädje tänder.Känslan som skapas är hisnande, och lär honom att kontrollera sin upphetsning.Det är därför både en anti-erektion enhet och en anti-onani-enhet.Liten och lätt, Kali Tänder är mycket diskret och osynlig under byxorna.IDÉER ATT ANVÄNDA Kali Tänder enheten kan tjäna ett par olika syften beroende på hur mycket disciplin du vill orsaka: ★Effektiv kyskhet enhet.Placera den runt skaftet på hans penis, och sedan när han får en erektion poäng kommer att gräva i sin mest känsliga kött. ★Spetsade cock ring.För att göra detta placera det på basen av kuk och bollar och låsa den med ett hänglås. ★Boll bår enheten genom att linda den runt pungen av testiklarna. ★Material: Medicinsk kvalitet av Rostfritt Stål 316L ★Storlek Anpassade till alla storlekar med justerbara skruvar. 16 mm Tänder

1.FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO) 2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens. 5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften. 2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen. 3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från www.mezzaluna.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare. 4. Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) (är) inte som utlovat.

1.Dina synpunkter är mycket viktiga för vår Verksamhet är utveckling,Så lämna gärna Feedback 5 Stjärnor om du är nöjd med våra produkter,Tack så mycket. 2.Inte lämna Negativ Feedback utan att be oss om hjälp,är du välkommen att Kontakta oss först om du har några problem.Feedback är vårt liv,innan du lämnar en neutral eller negativ feedback,vänligen kontakta oss för att få en bättre lösning,Vi kommer att besvara alla meddelanden så fort som möjligt,Tack på förhand för ditt tålamod.Hoppas Att Du Njuta Av Din Shopping!!!

Material Rostfritt Stål
KALI TÄNDER VASSA - 2ROWS kali tänder kyskhet enhet
Modell Nummer 050L
Fördröjd utlösning Penisring
Obscent Bild No
Sexuellt Suggestiva No
Kalis tänder ball stretcher tortyr enheter

Liknande produkter