Vintern varma fårskinn handskar kvinnors läder tjock falska kaninpäls foder vind och kyla mode offentlig motorcykel

Ny produkt

84.74 kr

90.16 kr

-7%

Taggar:

a1294, päls päls, päls, f moto läder handskar, recurve läder, barn handske, grön päls läder handskar, asi vind, handskar kvinnliga vintern äkta läder päls, äkta päls handskar kvinnor

Storlekstabell

Handskarna finns i fem storlekar.Ta gärna en väns vän för att mäta din palm omkrets med en mjuk linjal.Den mängd data som används beror på storleken jämförelse tabell för att välja den storlek som passar dig.

Funktioner & Specifikationer

Kvinnors läder handskar är gjorda av hög kvalitet fårskinn material.Lädret är mjukt och delikat, stilen är modern och roman, och slitaget är vacker.Handsken är gjord av tjock falska kaninpäls foder, som är tjock och varm, lämplig för vinter slitage.

Visa upp Modellen och Produkt

Handskar är fortfarande att ta bilder, ta bilder från olika sidor, kan du tydligt se detaljer av handskar, känn den goda produktionen och design och stil.

Tvätt-Instruktioner

.Handskar är naturliga animaliska dermal material som inte kan tvättas med vatten.Om det blir blött med vatten, torka av den med en torr handduk och lägg den i en väl ventilerad plats att torka.Var noga med att inte utsätta den för solen.

Handske användning försiktighetsåtgärder

Märke Berättelse

Den Bickmods varumärke är ett varumärke som tillhör särskilda äkta fårskinn handskar som företaget ansökt om registrering i den Nationella varumärkesmyndigheten.Vi strävar efter att förse köpare med kvalitet och billiga läder handskar, så att varje köpare har en tillfredsställande köpupplevelse.

Beskriv ditt märke berättelse, inklusive etablering och utveckling tidslinjer, milstolpar, etc.

färg svart
Inuti material Tjock falska kaninpäls foder
Material Äkta Läder
Modell Nummer YP2302
Avdelningens Namn Vuxna
Handskar Längd Handleden
Kön KVINNOR
Stil Mode
Varumärke Bickmods
Objekttyp Handskar & Vantar
Storlek 6.5 7 7.5 8 8.5
Utanför Material äkta fårskinn läder
Längd 24-25 cm
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Typ Av Mönster Fast

Liknande produkter