Vit 7 Tum för ikon ik-7108 ik 7108 Kapacitiv pekskärm reparation byte av reservdelar fri frakt

Ny produkt

58.81 kr

63.24 kr

-8%

Taggar:

album ikon, ikon tröja, ik växlar, recptor iks sks, kontakt sim, gratis iks, maxxis ikon skinwall, ik kosmetika, täcka maxxis ikon, lusk ik

Vi är professionella Surfplatta, Mobiltelefon, Dator, Industriella delar leverantör, välkommen att kontakta oss för en gynnsam grossist pris!

Beskrivning:

* Storlek: 7 tum

* Färg: Svart

* Objektet Skick: Helt Ny

* 100% Testad innan Leverans

Tips:

* Digitizer Touch Panel: Om den övre touch panel eller glasskiva som är spruckna eller trasiga men bilden under är det bra,då behöver du bara på pekskärmen.

* LCD-Display för Endast: Om bilden under glaset är trasigt och touch pancel är INTE så behöver du bara en LCD-display.

* Komplett Tv med pekskärmen och LCD -: Om den övre touch panel är trasiga och lcd-bild är antingen svart vätska eller sprucken du behöver för en komplett tv.

Varning:

*Installation guide som inte ingår, är Vi inte ansvariga för någon skada som orsakats genom installation av tillbehör, vänligen se till att du vet hur man installerar det innan bud,Tack för visad förståelse!

*Vänligen köp INTE om du inte accepterar En a+ klass kompatibel touch screen digitizer med olika flex kabel-nummer som vår titel/beskrivning/foto stater är av utbudet på marknaden, tack!

Paketet inkluderar:

1x Pekskärm

Vi Vård Efter Dina Behov!

Tips Försiktighetsåtgärder

1. Brasilien-kunder: Om du väljer DHL, vänligen meddela oss din skatt-ID, som är DHL: s krav, men vi kommer att följa er att fylla i ett deklarerat värde, oroa dig inte.

2. Förklaring: Om du har speciella krav på värdet förklaring, vänligen lämna ett meddelande till oss.Om du inte gör det, kommer vi att förklara som standard.

3. Anpassad Skatt: Säljare ansvarar inte för eventuella import skatt, anpassade skatt eller anpassade dröjsmål.

Om du inte är okej med att betala anpassad skatt om tyvärr ditt paket hållas av tullen, ska du inte lägga en beställning.

4. Bud fjärrkontrollen avgift Problem: När du väljer snabb leverans som: DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, etc., vänligen ange ditt eget courier företagets webbplats för att bekräfta det, om din adress i avlägsna områden som är särskilt kurir företag, måste du betala en extra avgift, eller kommer vi att välja ett billigare sätt att skicka till dig, eftersom sjöfarten avgift du betalat ingår inte ytterligare belastas.Ni måste förstå detta särskild situation.

5.Det finns ingen färg-attribut för att välja objekt, vänligen notera färgen.Om beställningen inte har en not, standard är svart eller samma färg som på bilden

Frakt

* För multi-item order, du BEHÖVER INTE lämna betalning tills du har vunnit alla objekt som du vill kombinera.

* Vi kommer att förbereda och ordna transporten efter mottagande av din betalning.Alla varor kommer att skickas ut inom 1-3business dagar, utom under Kinesiska helgdagar.

Garanti

Vi står bakom alla våra produkter med en 30 dagars pengarna-tillbaka eller byta garanti.

Vänligen testa innan fastställande och inte ta bort märket och den dubbelhäftande innan du måste bekräfta att produkten inte har några problem.Köparen en gång bort märket, vi erbjuder inte någon garanti.

* Om du tar emot ett objekt som inte är i det skick som beskrivs(förutom kompatibel), som vi kommer att omedelbart ge dig en återbetalning eller utbyte(Verkliga bilden och andra bevis måste anges).

* Om varan inte passar eller att du inte vill det, kan du returnera den och få en återbetalning(minus frakt).

* För returfrakten, kontakta oss levererar postens nummer och orsak till returen(Return acceptabelt upp till 15 dagar efter du fått varan).

* Om varan är din prossession mer än 7 dagar, anses som används /second hand, vi kommer Bara att erbjuda ersättning service när vi får din retur artikel .

* Återbetalning kommer att utfärdas inom 1-2 arbetsdagar efter mottagandet av den returnerade varan.

Kontakta oss och låt oss göra det rätt om du har några frågor angående din beställning, kommer Vi att svar på alla frågor vid slutet av nästa bankdag.

Feedback

* Om du är nöjd med våra produkter och vår service, vänligen lämna ett 5-stjärnigt.

Feedback för oss som en uppmuntran och en bra riktning för andra köpare vänner och om möjligt, vänligen

skriv också en utförlig kommentar på order, vi skulle uppskatta det mycket .

* Om du är missnöjd med produkter eller vår service, tyvärr, innan du öppnar en tvist eller skriva en negativ feedback om, vänligen kontakta oss först.Vi lovar att vi alltid kommer vara där för dig tills problemet är löst till din belåtenhet!

Kontakta

Vår kund service services-representanter svara på förfrågningar dagligen på vardagar.

CN: KL 9 - 7 RU: 4AM-2PM

AU: 11 AM - 9 PM STORBRITANNIEN: 1-11

DE: 2AM-12AM OSS: 8 PM-6 ET

Typ Av Produkt Tablett För Pekskärmar
Varumärke QVK
Skärm Typ Kapacitiv Skärm
Bildskärmens Storlek 7~10 Tum
Kompatibel Varumärke Universal

Liknande produkter