Handsfree Bluetooth Car Kit för trådlös Sändare Trådlös FM-Ljud-Få MP3-Spelare med Mini 3,5 mm Adapter

Ny produkt

50.05 kr

60.98 kr

-18%

Taggar:

fm-sändare med usb, bluetooth-ford, handsfree, ljud bil, handfree, bil mp5 spelare bluetooth fm sändare, bluetooth-kit, sprinter vent, m3-spelare med bluetooth, augusti fm-mottagare

Funktioner:

1. Gör din bil AUX Audio och hemmabio AV HiFi-surround system som är kompatibelt med Bluetooth för att få musik från Bluetooth-aktiverade enheter, som iphone, ipad, ipod, HTC, Samsung smartphone eller Bluetooth-datorer, bärbara DATORER. 2. Anslut helt enkelt för bluetooth-ljud mottagaren till line in eller aux-ingång på dina högtalare, ansluta den till din Bluetooth-aktiverade enhet, och njuta av trådlös musik. 3. Om du vill använda bluetooth i din bil, i din hemmabio system, i köket, i badrummet, i sovrummet, etc, det är väldigt bekvämt. 4. Lätt att använda 5. Hög prestanda AMP chip, kan trycka på headsetet och hög effekt högtalare, som är tillämpliga för alla typer av högtalare. 6. Kraftfull bluetooth-IC, mer starkare kompatibilitet. 7. Drivs av inbyggda uppladdningsbara litium batteri via mini-USB-port , långa arbetstider och låg förbrukning. (Mini-USB-kabel medföljer) 8. Du kan spela musik via din bilstereo och svara på samtal via den inbyggda mikrofonen.

Specifikationer:

Bluetooth-V3+EDR Stöd för A2DP-V1.2 (inbyggd Mikrofon) Frekvens område2.4GHz Drivs via USB 5V DC Överföringshastighet:3(Mbit / S) Inbyggd mikrofon Överföring avstånd upp till 10M Viloläge för att spara energi Stöd för Bluetooth hands-free-funktion Upp till 2 timmar eller kontinuerlig uppspelning av musik Trådlös musik mottagaren ansluts till 3,5 mm hörlursuttag Användning med hem högtalare, bil,hörlurar etc.

Hur att använda:

1. Ström på/av Strömbrytare: Tryck på och håll ON/OFF-knappen för 5-7 sekunder tills du hör ett "redo för anslutning eller ett ljud", det kommer att automatiskt ansluta telefonen som var ihopkopplade.Strömbrytare: Tryck på och håll ON/OFF-knappen för 4-5 sekunder tills du hör en Lång eller röd led". 2. Anslut mottagaren till din högtalare med 3,5 mm hane till hane anslutning för ljud eller 3,5 mm hane till hane-ljudkabel för att ansluta högtalare och receivern (om inget ljud, kontrollera att den blev inmatad helt).

3.Ihopkoppling

(1) Se till högtalartelefonen under OFF-läge. (2) Ihopkoppling av: Tryck och håll PÅ/AV-knappen intryckt i 7 sekunder tills du hör "Redo för anslutning eller ett ljud" (när du håller knappen intryckt tills du hör en röst rapport "Redo för anslutning").LED-indikatorn kommer att blinka mellan rött och blått växelvis.Det är nu redo för parning. (3) Aktivera mobiltelefonens bluetooth-funktionen och söka efter tillgängliga bluetooth-enheter genom att hänvisa till din mobiltelefon användarhandbok för mer information. (4) Välj "BT310REV eller DL-LINK" från listan. (5) När avklipp är klar röst rapport "ansluten eller kort bebe" LED-indikatorn kommer att blinka blått växelvis.

Kompatibel med:

För iPhone 3G, 3GS, 4, 4s, 5, 5c och 5: or, 6, 6 Plus.För iPad 1, 2, 3, 4, Luft, Mini1 och 2 För Bärbara datorer och PC med bluetooth 2.1 och uppåt För Samsung, HTC, etc, alla andra Android 2.1 (och ovan) enheter med bluetooth.Smart-telefon med bluetooth 2.1 & ovan

Packlista:

1 x Bluetooth Music Receiver 1 x Micro USB-Kabel 1 x 3,5 mm Inlopp-Uttag 1 x Bruksanvisning

Hands-free samtal, göra din körning säkrare och mer bekväm.

Trådlös Bluetooth bilstereo 4.0 Adapter 3,5 mm-Uttag Audio Sändare Handsfree-Samtal AUX Musik Mottagare för TV Hemma MP3-Handsfree Bluetooth Car Kit för trådlös Sändare Trådlös FM-Ljud-Få MP3-Spelare med Mini 3,5 mm Adapter

Om Oss:

1. Våra produkter måste vara mycket noga innan de skickas, och produkterna kan endast skickas till kunderna efter att de visat sig vara intakt.

2. Du kan blanda alla objekt fritt att göra en beställning i vår butik.

Om Transport:

1. Om kundens beställning har betalat, kommer vi att välja en snabb och pålitlig leverans metod och skicka paketet inom 1-3 arbetsdagar.

2. Vi är endast ansvariga för leverans till den adress du fyllde i den ordning, se till att din adress är rätt.Vi är inte ansvariga för felaktig eller obeställbara adress.

3. Om du inte har fått dina varor inom köparen skydd period, vänligen kontakta oss.Vi kommer att göra vårt bästa för att spåra leveransen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att försöka vårt bästa för att göra kunderna nöjda!

4. Importtullar, skatter och avgifter inträffade i köparens land inte ingår i varans pris eller fraktkostnader.Dessa laddningar är köpare ansvar.

Retur Och Återbetalning:

1. Om det är något problem med våra produkter, du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 15 dagar för att återvända från den dag det togs emot.Om det här alternativet är i din ägo mer än 15 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!

Överföringshastighet 3(Mbit / s)
4 Handsfree-Samtal
Har 2 Trådlös Bluetooth-Bil
Modell Namn Bluetooth-Mottagare Adapter
Certifiering CE
Material Typ Plast
Funktion 1 handsfree
Särskilda Funktioner För Bil-Musik Och Ljud
Funktion 3 mp3-spelare
Har 5 För Bil-Musik Och Ljud
Bluetooth-Wight 8g
Artikel Vikt 8g
Artikel Storlek 5.3 cm*2,0 cm*1,1 cm
Varumärke ZQ
Objekttyp Bil Bluetooth-Kit
Artikel SKU V3+EDR Bluetooth
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter