Ursprungliga Kohud Läder Mobiltelefon Flip Case För Huawei M40 M40 Pro 360 Fullt Skyddande induktion Tillbaka Täcka För Hawei P40Pro

Ny produkt

133.52 kr

169.02 kr

-22%

Taggar:

hawaii mate 30 pro, huawei p40, huawei p40 pro fall vag, fallet huawei p40 pro, samsung galaxy m11 smartphone, täcka hawei, härdat p40pro, fallet huawei lite p40, ära läder telefonen fall, fallet huawei p40pro

Beskrivning

1. Tillbaka Material: 100% Naturlig kohud Läder. 2. Inuti Material: PC. 3. Funktion: ett Bra skydd mot smuts, skrapa och skador. 4. 100% Handgjorda Process, 100% helt ny och hög kvalitet. 5. En bra present till din älskare eller dig själv.Vänligen Oroa dig inte Om Bilden visar fel kamera (Fingeravtryck Hål) , När Du tar Emot Produkten, Det Perfekta Kombination Med Kameran (Fingeravtryck) Hål Plats Noggrannhet.

Modell Display

Paket

Fabriken Visa

Introduktion

★Dongguan Huangjun Läder Co., Ltd.grundades 2008,är specialiserat på tillverkning och bearbetning mobiltelefon fodral.Vi har vår egen fabrik i Dongguan city,och göra många OEM-order enligt våra kunders begäran.Våra produkter har sålt mycket bra och också har fått gott rykte i hemlandet och utomlands för sin höga kvalitet och konkurrenskraftiga priser.Produkt av hög kvalitet och kundens tillfredsställelse är vad vi alltid eftersträva. ★ [LANGSIDI] läder fall var helt handgjord av 100% äkta oxläder.Handen känsla av premium läder är av högsta klass.Varje bit av naturliga läder har sin egen vener och porerna, så textur för varje produkt som du får är unika.Vad som kan verka som en ofullkomlighet är faktiskt det som gör den speciell. ★ [MULTI-FUNCTION] Enkel mode och låg profil design, ultra-tunn och super-tunn utan skrymmande känsla, fall passar i handflatan.Det ger din enhet en lätt sätta i och ta ut.Högtalare hoppas är på toppen av framsidan, svara på telefonsamtal utan att öppna höljet. ★ [EXAKT UTSKÄRNINGAR] Ta bilder, lyssna på musik, ladda din telefon, och använd din sida knappar utan att någonsin ta bort fallet!Utsökt utskärningar erbjuder en enklare tillgång till alla portar, alla knappar, sensorer, högtalare och kamera på telefonen.Sytt foder med handgjorda utförande ser distinkt och överlägsen.

Färg

Som för färg, färgning av produkterna på bilderna är helt i linje med den ursprungliga.Men på grund av den peculiarties av fotografering (blixten av kameran belysning, bildskärm), färger på bilderna och den verkliga färgen på lite olika produkter, Det kan inte undvikas.

Frakt

1. Föremål är i allmänhet skickas ut med 2 arbetsdag efter din betalning har godkänts (Sat. & Solen. & Helgdag undantagna.).

2. Importtullar,skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln eller fraktkostnader.Dessa laddningar är köpare ansvar.Kontrollera med ditt lands tullkontor för att bestämma vad dessa merkostnader kommer att vara innan du köper.

3. Vi brukar fartyget via Kina Postar flygpost, www.mezzaluna.se Standard Frakt,ePacket,www.mezzaluna.se Premium Frakt www.mezzaluna.se,EMS, DHL och andra fraktsätt .Vi inte fartyget på en lördag eller söndag och Kinesiska traditionella helgdagar.

betalning

1. www.mezzaluna.se acceptera Escrow - /Kredit-Kort/Pengar Booker/Western Union.

2. Full betalning ska ha inkommit inom 7 arbetsdagar.Och om du har några problem om du gör betalningen, vänligen kontakta oss så snart som möjligt.

garanti

1. Om du inte är nöjd med ditt köp, får väl vara glada att kunna erbjuda utbyte eller återbetalning inom 7 dagar,men du bör bördan frakten för att skicka tillbaka.

2. För returnerade varor måste de vara i sina ursprungliga villkoren för att kvalificera sig för en återbetalning eller utbyte.Köparen är ansvarig för att returnera frakt kostnad.

3. Vänligen kontakta oss innan din returnerar poster.Så att vi kan ge dig rätt adress.

Feedback

1. Vi strävar efter att tjäna en 5 stjärnor från varje köp.När du får ditt köp, vänligen ta en stund att lämna oss en positiv feedback om dina nöjd med varan.

2.Om det var något otillfredsställande, vänligen kontakta oss innan du lämnar feedback och vi gör vårt bästa för att lösa problemet och se till att din tillfredsställelse.

Färg

Q: Finns det någon spårningsnummer för min artikel?

A: Ja, vi skickar alla order med sina spårningsnummer och du kan se sändningen staus på motsvarande webbplats.

Q: är denna produkt kommer med förpackningen?

A: Vi har förklarat förpackning detalj på beskrivningen av varje produkt, vänligen kolla upp det, tack!

Q: jag är en återförsäljare, jag skulle vilja köpa många delar av din artikel, vad är det för pris?

Svar: Tack för din fråga, om du skulle vilja köpa stora mängder, vänligen skicka e-post till oss, kommer vi att ge dig bästa pris, tack!

Design Vanligt
villkor 100% Ursprungliga LANGSIDI Telefon Varumärke Fall
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Modell 2 fall för huawei P40 Pro
Funktioner Äkta Läder
Drop Shipping / Mix Färg Stöd
Tid 2019 New Arrival
Typ Mobiltelefon Fall & Tillbehör Mobiltelefoner
Paket LANGSIDI Enskilda Box Förpackning
Varumärke LANGSIDI
ursprungsort Dongguan, Kina (Fastlandet)
Modell 1 fall för huawei P40
Kompatibel Varumärke Huawei
människor Universal Passar för Kvinnor Flicka Män, Barn och Gamla
Läder 100% Original Cowhide Leather

Liknande produkter