ROM Italien souvenir-och eller magnet för uppsamling

Ny produkt

19.06 kr

Taggar:

affisch 120 tum, tabletter 6 64 gb, vykort familj, spik stick olaf, postat asus tig, slitage kvinnor hals, vykort fall, s7 tabletter fall, s7 ejektor verktyg

OBS: ERBJUDANDET!!!

50% rabatt på alla produkter i beställningen när du köper från 10 ALLA magneter (i intervallet mer än 4000) i den officiella PREMIUM store. (Kampanjen gäller fram till den 31 Mars 2020)

"Rome" Italien storlek 57x195 mm, Souvenir, gåva, samlarobjekt vinyl magnet Stilisering för analog film.

Flexibel vinyl magnet, inte repa ytan på vilken det är fäst. På grund av den magnetiska skikt över hela det område av bilden, det ger en pålitlig fastsättning. Magneten har en monolitisk struktur, 0,7 mm tjock, utan att använda papper och självhäftande film, så det är inte föremål för delaminering, böjning av ändarna, bli blöt och nedbrytning under påverkan av fukt, som är föremål för de flesta vinyl magneter som säljs på Internet och som görs av hantverk när den skrivs ut på en skrivare och limmas fast med tejp så att det magnetiska vinyl. "Premium" vattenstämpel är inte närvarande på riktiga produkter, det är bara bilder för kopieringsskydd.

Fördelar

Fukt motstånd-Magneter kan tvättas helt nedsänkt i vatten, utan rädsla för att bli våt och att förlora kvalitet.

Kompakt storlek - Om det finns för många magneter samlat, kan du tillfälligt ta bort några av dem, de kommer inte ta upp mycket utrymme jämfört med keramik och metall och kära.

Lätt och säker fastsättning-Ett magnetiskt skikt över hela bildytan och flexibilitet för att säkerställa säker fastsättning även på böjda ytor. Magneten kommer aldrig falla av kylskåpsdörren.

Rik färg - Ljus, rika färger som kommer att glädja ögat under en lång tid.

Rabatter och erbjudanden

Rabatter för prenumeranter - En vanlig rabatt på butikens abonnenter - upp till 30%.

Rabatter på kvantitet - 50% rabatt vid beställning av fler än 10 enheter är giltiga i nästan alla produkter i den officiella Premium store (för beställning i sortimentet, se set).

Kuponger från den ordning belopp-Följ våra erbjudanden, vi regelbundet plats kuponger för mängden av 300-500 rubel för varje 1000 i ordning.

På nya produkter - När du lägger till nya produkter i butiken - 30% för alla kunder för en ny produkt under månaden.

Service

Kvalitetssäkring - utskrifter med Hög kvalitet med laminering. Inte repa ytan.

Leverans - ditt val, vi kommer att leverera varor med bud till din dörr eller ett postkontor, eller skicka ordern med e-post.

Produkten Återbetalning - Du kan lämna tillbaka varan utan att ange någon anledning inom 15 dagar efter mottagandet.

Information om säljaren

Namn-IP-Astapov Evgeny Leonidovitj TIN / ORGN-550206742636 / 305550102700019

Den faktiska adressen är 44 Mendeleev Ave., byggnad 2, Omsk, 644012.

Öppettider - butikens öppettider är öppen dygnet runt.

Support service öppettider: 08: 00-20: 00 (Moskva tid)

OBS: ERBJUDANDET!!!

50% rabatt på alla produkter i beställningen när du köper från 10 ALLA magneter (i intervallet mer än 4000) i den officiella PREMIUM store. (Kampanjen gäller fram till den 31 Mars 2020)

Ark Storlek Medium
Varumärke Premium
Klistermärke Typ Magnetiska Klistermärke
Ålder > 6 år gamla

Liknande produkter