Långa Ärmar Champnage Dyra Full Lace Applique Mermaid Bröllop Klänning Med Långa Ärmar Champagne Brudklänningar

Ny produkt

1 403.83 kr

2 339.71 kr

-40%

Taggar:

klänning fairy kvinnor, klä wed, klänningar princess wedding dress, afrikanska dashiki maxi dress, beach crochet dress, siren skär brudklänning, pärlstav balklänning bröllopsklänningar, bröllop klänning mermaid, blå klänning kvinnor, skum teak

Välkommen Till Min Brudklänning

1. OEM är Tillgängliga, Köpare Etiketter Acceptera

2. Förtroendefulla Betalning Av Deposition Online

3. Inga Minimum Antal

4 .när du lägger beställningen, om du inte är en standard storlek ,vänligen skriv din detalj storlek tydlig.om du är en standard storlek, se vår storlekstabell vi göra klänningen i storlek enligt vår storlekstabell.

Vanliga frågor:

1.jag behöver en annan färg och anpassade storlek,men jag kan inte välja det när jag gör det här för, vad ska jag göra?

Vår storlek och färg är gratis .Du kan placera denna ordning med din egen begäran.Vi kommer att göra klänningen enligt ditt nya meddelande.

2. Kan jag göra en del ändringar på den ursprungliga designen eller Kan din fabrik gör min egen design?

Helt OK !Vänligen kontakta oss innan beställning.

3.Kan jag välja olika färg och anpassade storlek?

Visst ,se detaljer nedan.

4. Brådskande eller brådskande Order

Vi accepterar också att rusa ordning .Vänligen kontakta oss innan beställning för att bekräfta datum och avgiftsbelagd detta,tack.

5.Tullavgifter

I de flesta tid ibland i vissa länder, tulltjänsteman kan vara stränga.vi är inte ansvariga någon tull avgift, Vänligen kolla det tullpolitik på din egen plats.

Anteckningar:

1. Som en ärlig säljare, kan vi garantera att klänningen kommer att vara 90%-95% samma som den ursprungliga bilden .Om du vill ha 100% exakt samma, förlåt.Vi kan inte garantera, så vänligen lägg inte för om du fortfarande insisterar 100% likhet.Tack för din undertstanding.

2. Den brudklänning innehåller inte någon accessaries såsom slöjor, handskar och underkjol inne och så vidare.Budgivningen är endast för klänningen!Om du vill accessaries, vänligen kontakta oss!

3. Vi föreslår att du väljer spetsar som är bättre för att justera storlek för att passa din kropp bättre.

4. Klänning kan göras i anpassad storlek, färg, design.Vi rekommenderar att du hittar en proffessional skräddarsy för att mäta dig omsorgsfullt efter Egna Mått Riktlinje innan du köper en klänning på nätet.

5. Inga färdiga varje klänning.Alla klänningen behöver custom-made!Hela kundanpassad process(från det datum vi får din betalning och avstånd) kommer att ta 8-15 arbetsdagar (Brådskande order undantag) .

6. Innan du lägger en beställning, vänligen läs igenom våra listor noggrant , om du har några frågor, vänligen tveka inte att kontakta oss.

Eftersom datorskärmar har kromatisk aberration, särskilt mellan CRT-skärm och LCD-cscreen, färg skillnaden kan inte undvikas, så vi kan inte garantera att färgen på våra produkter kommer att vara excetly samma som de bilder som du såg, du förstår.Om du är mycket mycket strikt i färg, vänligen kontakta oss först innan du lägger en order.Tack.

En perfekt passande klänning börjar med perfekt avstånd.Innan du beställer en måttbeställd klänning från www.mezzaluna.se vi rekommenderar starkt att hitta en professionell lokal skräddare som kan hjälpa dig att mäta exakt.Här kommer vi visa dig vilka mätningar som behövs och hur man korrekt att ta dem.Varning: att mäta dig själv i hemmet är svårare än du tror!För bästa resultat ska du alltid ha dina mått tagna av en professionell lokal skräddare.

Det finns många betalningsmetoder som finns tillgängliga på www.mezzaluna.se såsom kreditkort, real-time banköverföring offline betalningar (banköverföringar och Western Union).Du kan välja en metod som är mest bekvämt för dig.För att skydda dina intressen, din betalning kommer att vara tillfälligt innehas av www.mezzaluna.se, och inte kommer att släppas till oss tills du får din beställning och är nöjd med det.

1. Fraktkostnad: Klicka på;"Frakt och betalning"på fliken produktinformation på sidan, och du kommer se detaljer leverans.Du kan beräkna fraktkostnaden genom att ange den information som krävs.

2. Tiden i transit: transittiden varierar med olika leveranssätt.

3. Artikel handläggningstiden: handläggningstiden för ett specifikt syfte varierar beroende på typ av produkt och lagerstatus.Mestadels, handläggningstiden kan vara 3 till 15 arbetsdagar.

1.Du har 5 dagar på sig att besluta om de objekt som är rätt för dig efter du har tagit emot dem.

2.Du kan returnera eller byta några oanvända,otvättade,oförändrat,oskadade varor i originalförpackning inklusive din order Nr.

3.Returfrakt betalas av köparen.

4.För att slove ditt problem så snart som möjligt,kontakta oss först och berätta din retur säsongen.

5.Efter att vi fått din returnera paket info och spårning Nej.vi kommer att återbetala dina pengar till ditt konto inom 3-10 arbetsdagar.

6.Vi är så ledsen att om du fått post och det är inte vad som faktiskt är du för eller inte är samma som bilderna visar eller som beskrivningen säger på webbsidor.

Verkliga Bilder No
Objekttyp Bröllop Klänningar
Brudklänning Lace
För Gravida Kvinnor Ja
Modell Nummer H1119
Tillbaka Design dragkedja
Varumärke taroandeddo
ursprungsort Kina
Mode Element Illusion
Inbyggd Bh Ja
Klänningar Längd Golv-Längd
Ärm Stil Ordinarie
Ärm Längd(cm) Full
Tåg Domstolen Tåg
Silhouette Mermaid/Trumpet
Dekoration Sälj
Halsen Båt Hals
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Midja Naturliga

Liknande produkter