Kvinnors Winter Plysch Foder Mysig Mid-Calf Gummi Ensam Lace-upp Casual Skor Spets Svart Fotvandring Skor damskor Snö Stövlar

Ny produkt

327.83 kr

596.13 kr

-46%

Taggar:

kvinnor vinter chloes, ridsport boot läder, pojken vintern sheos, vintern män sheos, reparation skosula, anti-slip ensam, reave katt snö stövlar, koreanska winter snow stövlar, gummi sko tunga, vilda barn stövlar

【 Material 】vamp är Tillverkad av Vattentätt och ko läder , Boots tube material gjort av Oxford tyg.;det är god andningsförmåga, är bekväm och svett-absorberande , sulan är gjord av gummi, Bomull Lägga till Design, Hålla din varma skor.Det gör dig varm genom de kallaste vintern. 【HINDRA DIG FRÅN att HALKA:】 skor anta hållbara och anti-slip gummi som ensam med ojämn och uppvuxen texturer på det, Förtjockad enda design , som ger ett starkt grepp, anti-sladd och slitstyrka och aldrig spricka; pu anti-sladd groove tunga, minska arch-fot tryck, kärna som kan mildra stötar teknik, 【Öppen typ:】 spetsar upp design ,som Ser mer fashionabla; 【 ö vriga :】 Utmärkt produktion teknik och snygg sömnad, Har hantverk hantverk och fortsätta att förbättra; Den senaste kalla-bindning process, aldrig ungluing.Förstärkt anti-kollision sko huvudet design för att skydda tå från skada, 360 Graders Skydd Design; Betalning:

1. Full betalning måste göras inom 7 dagar från din beställning.

2. Köparen är ansvarig för eventuella skatter och/eller avgifter tas ut av sitt land.

3. Accepterade betalningsmetoder:

För närvarande kan du betala med Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi och banköverföring.Fler betalningsalternativ kommer att finnas tillgänglig på www.mezzaluna.se i framtiden.Någon ytterligare frågor om betalning, se denna länk http://help.www.mezzaluna.se/payment_method.html det kan hjälpa dig.

Leverans:

1. Paket fartyget så snart som möjligt efter det att din betalning, Skicka brev kommer att ta runt 20-45days, vissa coutry tar 20-60 dagar, EMS(7-15days),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 arbetsdagar).

2. I allmänhet, de Flesta beställningar behandlas inom 1-7 arbetsdag.Men fördröja leveransen skulle hända som vår lagring förändras varje ögonblick, om du behöver det snabbt, vänligen kontakta oss innan för att kontrollera lager.Beställningar måste göras av 5 pm EST eller de kommer att gå på nästa dags verksamhet.

3. Gör bekräfta Adress och Telefonnummer, som du lämnar till oss.Telefonnummer är mycket viktigt för posten kan ta kontakt med dig i tid, så vänligen kontrollera den noga för att undvika onödiga stör och förlust kan innebära för dig.

4. Kunden ansvarar för alla tullavgifter, import avgifter och skatter tull tas ut av sina län, vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa till att undvika eller minska den egna avgifter genom att förklara de poster som "gåva" eller förklara att ett lågt värde på fakturan.Om du inte försäkra vann den egna regler, vänligen kontrollera med din anpassade för det första.

Returnerar:

Kontakta oss först om det finns några frågor när du hämtar varorna.

1. Varor kan returneras inom 3 dagar till kvalitetsproblem eller fel objekt, men vi kommer givetvis att kolla allt noga från produkter till förpackning och bekräfta att den är i gott skick.Om någon chans, vi kommer att ge dig om återbetalning snart efter att vi fått varan.

2. Inte för problem med kvaliteten avkastning, kunder ansvar för skicka och returfrakt.Vi inte täcker alla objekt för skador efter användning eller som en följd av skador på vatten som svårt för oss att sälja igen.

Positiv Feedback:

Återkoppling är mycket viktig.Om du är nöjd med våra produkter och service, vänligen skicka en positiv feedback för oss.Om det är några problem, vänligen kontakta oss först innan du lämnar någon negativ eller neutral feedback.Vi kommer att ta med dig för att lösa eventuella problem så fort som möjligt.Tack!

Tack för att du kom.Om du känner dig de produkter och tjänster är bra, snälla ge oss fem-stjärniga beröm.Om vi inte gör, vänligen lämna värdefulla synpunkter, som vi kommer att fortsätta att förbättra!

Foder Material plysch
Tå Form Rund Tå
Säsong Vinter
Klackhöjd Platt (≤1 cm)
Boot Typ Snow Stövlar
Mode Element Plattform
Plattformshöjd 0-3cm
Varumärke jasonfree
Med Plattformar Ja
Klack Typ Platt med
Stängning Typ Lace-Upp
Boot Höjd Mitten Av Kalv
Yttersula Material Gummi
Övre Material Split Läder
Modell Nummer JS-YATE-5469
Axel Material Syntetiska
Typ Av Mönster Fast
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Innersula Material Kort Plysch
Passar Passar trogen storlek, ta din normala storlek

Liknande produkter