Lila fast Mode Skjortor av Hög kvalitet Långa ärmar Män Shirts Smal passform mjuk Formell Tillfälle Vackra skjortor Affärer

Ny produkt

138.85 kr

198.38 kr

-31%

Taggar:

jackor jia cheng, anohana, xuan cheng, mandarinträd, flamingo spik klistermärke, yi ding cheng, bian sten armband, mandarin krage, mandarin orange, gold wing jacka

Tillfälle: Formell Tillfälle & Vardagligt Tillfälle

Material : Bomull

Storlek: Standard Storlek

Färg : Flera färger finns

Paketets Innehåll: 1 st skjorta

Obs: Det kan vara 1-3cm fel på storlek på grund av att den manuella mätningar,hoppas du kan förstå.

Importtullar, skatter och avgifter ingår inte i posten eller fraktkostnad.Vi kommer att förklara den artikel som ett prov och ett lågt värde för att undvika att för mycket skatt.Men ibland i vissa länder, tulltjänsteman kan vara mycket strikt och vi kan inte någon tull avgift, så vänligen kontrollera att det ur gemenskapens politik på egen hand.Om du har för att betala tullavgifter, det är din plikt mot ditt land, köparen bör förstå denna situation.

För Avbokningar

Vi förstår att beställa en kostym för din speciella tillfället är ett viktigt projekt, och våra avbokningsregler, som skapades med detta i åtanke.Det är dock viktigt att notera att våra dräkter är gjorda på beställning, och när den skapande processen har börjat material som inte kan återanvändas.Den goda nyheten är att efter att ha placerat din order, så finns det fortfarande tid att göra upp dig.Vänligen se vår avbokningsregler nedan för mer information: Våra Avbokning Policy 1. Order annulleras inom 24 timmar efter betalning bekräftelse kommer att vara berättigade till en fullständig återbetalning. 2. Order annulleras 1~3 dagar efter betalning bekräftelse kommer att vara berättigade till en partiell återbetalning bestående av hela fraktkostnaden och 50% av produktens inköpspris. 3. Order annulleras efter 3 dagars betalning bekräftelse kommer att vara berättigade till en partiell återbetalning bestående av hela fraktkostnaden. 4. När din order har skickats kan den inte längre avbeställas.

Tillbaka Till Ersättning eller Återbetalning 1. Din tillfredsställelse är av största vikt för oss.Vid ankomsten av ditt paket, vi uppmuntrar dig att kolla in och se till att den passar har gjorts för att din beställning specifikationer.Prova på din kostym så snart som möjligt utan att ta bort taggar, förändra, eller tvätta dräkten. 2. Om du vill returnera eller byta färg, se till att de är i sitt ursprungliga skick - oanvända, otvättade, oförändrat, oskadade, rena, fria från ludd och hår och med taggar intakt och fäst. 3. Passar som inte passar ordentligt, men passar de specifikationer som du har beställt kan inte returneras eller bytas.Köpare är ansvariga för den storlek de väljer när du lägger ordern.Retur 1. Lämna en deklaration begära att säljaren inom 2 dagar efter ankomsten av dina klänningar.Inkludera en förklaring och fotografier som dokumenterar orsaken till returen.Returer accepteras inte utan föregående skriftligt godkännande från vår butik. 2. När våra säljare har godkänt din begäran, vänligen skicka tillbaka varan till oss så snart som möjligt. 3. En gång fick vid vår anläggning, din avkastning kommer att behandlas i 3 till 5 arbetsdagar.När din retur är bekräftat och kontrolleras, kan ta upp till två fakturering cykler för att det skall krediteras till ditt konto.Objekt returneras i ett oacceptabelt skick vi kommer inte att behandlas som återbetalning och kommer att skickas tillbaka till dig.

Lämna en neutral eller negativ feedback kan inte grundlig lösa dina problem.Vänligen kontakta oss innan du lämnar en neutral eller negativ feedback.Som en seriös och ansvarsfull säljare, vi kommer att göra vårt bästa för att lösa ditt problem.Än en gång, tack för att beställa färg i vår butik och hoppas att du gillar ditt köp här.Dina kommentarer är av stor betydelse i vårt företags framgång.Om du är nöjd med ditt köp och vår service, ta en minut att lämna oss en positiv feedback med en övergripande Detaljerad Sälja Betyg.

Vår fabrik är Professionella Passar Tillverkning för mer än 4 år.Vi levererar bröllop kostymer, prom party passar,formell tillfälle att passa,mens vest osv.På grund av vår höga kvalitet, kontroll, bästa service, snabb leveranstid och konkurrenskraftigt pris, våra kostymer är sålt mycket bra i massor av länder (till exempel Usa, Kanada, Mexiko, Brasilien, ryssland, England, Chile, Australien, etc.) Vi är flexibla och kan göra som passar efter dina behov.

Storlek standard size
Tyg Typ Kläde
Krage MANDARIN KRAGE
Ärm Stil Ordinarie
färg Som bild
Varumärke BIAN JIA YI CHENG
Modell Nummer ZY021
Skjortor Typ Casual Skjortor
Stängning Typ Enda Breasted
Kön MÄN
Objekttyp Skjortor
Artikel Stil män tröja
Typ Av Mönster Fast
Ärm Längd(cm) Full
Stil Smart Casual
Material Bomull
Tillfälle formellt,casual
Säsong Vår Sommar Höst Vinter
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter