Kolfiber Bakre Bål Spoiler Bil Vinge för BMW E71 X6 (2008 -) & X6M & E72 Hybrid

Ny produkt

790.35 kr

952.24 kr

-18%

Taggar:

bmw x5, f30 spoiler, aluminium spoiler, bmw stötfångare läpp, bmw bakre spoiler, bakre spoiler, bmw e71, bmw e90 bak läpp, pan bmw, c257 cls

Först av alla

Vänligen lämna ett meddelande om din bil modell och y örat och kroppen stil när du gör en beställning, så att vi kunde gå vidare din beställning direkt!

Leverans Tid

1. www.mezzaluna.se visar vanligtvis en längre leveranstid på fraktkostnaden avsnitt.Be oss om en beräknad leverans om du är orolig.

2. I de flesta fall kommer din beställning kommer bli spårbar inom 1 - 5 dagar , vi kommer att låta dig veta om vi måste gå längre än väntat.

3. Ibland spåra information kan vara oförändrat för lång - det innebär att ditt lokala postkontor har inte uppdaterat relevant information ännu, men det är ingen fara snälla, återbetalar vi om paketet är bekräftad förlorade.

Anpassad Skatt

1. Det är inte någon typ av skatt som ingår antingen i produktens pris eller fraktkostnad.

2. För små objekt, customhouse kommer inte att samla in egna skatter, men för större objekt som en spoiler, de kommer säkert att ladda skatt, eftersom de bedömer värdet av skiftet på sina egna normer, oavsett hur låg det deklarerade värdet.

Retur Och Återbetalning

Ingen anledning att återvända till den för om dödlig kvalitet fråga ocurres - vi kommer att skicka eller återbetalning.

Garanti

6-månaders

Objekttyp Spoilers
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter