VIPOpenable Falska Boka Box Klädmärket Hem Vikbara Enkel Och Modern Mjuk Dekoration Hotel Studierum Butik

Ny produkt

63.24 kr

Taggar:

boka box lagring, mjuk leksak, helt affisch, skor böcker, stora boken lådor, boka lådor, boka kinesiska, foto studie, boka design, boka falska

VÄNLIGEN LÄS IGENOM FÖLJANDE FÖR ATT FÅ MER INFORMATION.

SÄRSKILD ANMÄRKNING:

1> kontakta oss för paket problem i första hand i stället för att öppna tvister eller dålig feedback!!!

2> Om du vill se bilder, vänligen kontakta oss!!!

1.Storlek:

26.7x17.5x4.2cm(10.51"x6.89"x1.65")

2.Produkt beskrivning:

1>Stil: Dekorativa böcker är indelade i unopenable stil, folding stil och öppen stil.På grund av att köparen och efterfrågan på marknaden, den öppna versionen är en uppgraderad version av den oöppnade version.

2.>Teknik: Den dekorativa boken är bearbetade i en modell med hårt läder papper och klistrade med lim eller dubbelhäftande tejp.Den öppna boken har en magnet remsa i mitten för enkel öppning och använda.

3.Användning:

Dekorativa böcker är heminredning, och de kan användas som dekorativ rekvisita för familjens vardagsrum, kaféer, barer och restauranger.

4.Modell:

Den modell som används i boken är för närvarande uppdelad i BH-serien, LH-serien och WM-serien på marknaden.

1>BH-serien är uppdelad i öppna och icke öppna modeller.BH inte öppna för många modeller att visa upp en efter en.BH öppna modeller inkluderar BH238, BH239, BH240, BH241, BH242, BH243, BH250, BH251, BH252, BH253.

2>LH har bara öppet modeller, som är indelade i 8 modeller: LH0357, LH0358, LH0359, LH0360, LH0361, LH0362, LH0363, LH0364.

3>WM-serien också bara har öppet modeller, som är indelade i WM02, WM04, WM07, WM08, WM09, WM10, WM11, WM12(XK06).

5.Leverans:

1>du vara säker på att beställa, vi kommer att leverera på beställning av köparens order.I allmänhet, det paketet kommer att levereras till dig inom tre dagar.

2>Enligt den logistiska situationen, vi kommer i allmänhet att skicka varorna till dig enligt logistik kanal som du väljer.När det är nödvändigt, vi kommer också att välja hög kvalitet och snabb logistik metoder för att leverera varor till dig.

6.Förpackning:

1>beställ din modell, och vi kommer att leverera de varor noggrant enligt den modell du har beställt.

2>För att vika dekorativa böcker använder vi kartong (kontakta oss för packning bild).För böcker som inte kan öppnas och böcker som kan öppnas, vi använder skum lådor för förpackning (kontakta oss för packning bild).

7.Förslag:

Vi kommer att packa produkter du beställt noggrant för att undvika skador.Men vi hoppas också att du kan köpa multiplar av 4 vid tidpunkten för köpet, så att inte skada godset, och multiplar av 4 har en perfekt förpackning.

8.Observera:

1>Eftersom mekanisk bearbetning och manuell behandling av dekorativa böcker kommer att orsaka yta slitage problem, om du sinne, vänligen gör din beställning noggrant.

2>Om det finns ett fel modell eller skadade förpackningar, vänligen lämna inte en negativ recension på den första gången, och kontakta oss i tid.Vi kommer att skicka skada för dig och även du pengarna tillbaka.

Tack så mycket för din läsning och samarbete.Ha en bra dag.

Är Smart Enhet No
Tema Landskapet
Stil Moderna
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material Papper

Liknande produkter