POWECOM KN95 Mask Andningsförmåga Dammtät Mun Dämpa Täcka Respirator 95% Filtrering FFP2 Säkerhet Skyddande Mun Face Mask 50st

Ny produkt

424.49 kr

606.43 kr

-31%

Taggar:

n95 ffp2, kassera mask, ffp2 mask, damm ffp2 mask, ffp2 eg mask, ffp2 mask powecom, KN95 Mask, ffp3-mask, KING DUVA, ffp3

Var vänlig notera:

Angivna produkten produceras och distribueras utomlands och omfattas av lagstiftningen i sitt hemland.

När kommer den att skickas?

Om du placerar beställ nu, din masker kommer att skickas ut inom 24 timmar.

Om KN95 Mask

1. Våra KN95 Mask kan isolera mindre partiklar, och passar hårdare i ansiktet, det är inte lätt att läcka luft från periferin, och avskiljningsgrad för partiklar kan nå 95% under normala förhållanden. 2. Det är nödvändigt att bära KN95 Mask, om du måste gå till platser med mycket folk eller marknader, etc. 3. Äldre, barn och personer med andningsproblem, det rekommenderas inte att använda det under en lång tid.

Den KN95 mask är inte en engångs-mask.I detta speciella fall (resurs-brist), det kan återanvändas.Men det finns villkor:

1. Användaren självklart känns att andas motstånd är större än tidigare och måste ersättas. 2. Masker är skadad och måste ersättas. 3. Det är rekommenderat att byta ut det efter att ha använt den 4 gånger.

Om Arbetstiden

På grund av de olika arbetstid i varje land, kommer det att finnas en fördröjning i kommunikationen, men meddelanden kommer att besvaras inom en arbetsdag.Om du har några frågor om produkten, tveka inte att kontakta oss.Vi försöker att ge dig den Bästa kundservicen.

Om Transport

Vi kommer att skicka ut order inom 1-2 arbetsdagar.Leveranstiden variera mellan olika länder och kommer att påverkas av väder, helgdagar och så vidare.Om du inte får ordning på beräknad tid, vänligen kontakta oss.

Om Feedback

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Återkoppling är mycket viktig.Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Funktion Anti-damm
I tillämpliga fall Vuxna
Objekttyp Masker
Säkerhetsstandard GB2626-2006
Skyddsklass KN95
Varumärke POWECOM
Livscykel En gång
Certifiering ce
Ursprung Kina (Fastlandet)

Liknande produkter