1 St Låda Dra Möbler Hantera Elasticitet Inbyggda Möbler Handtag och Knoppar Teleskopiska Dolda Klassisk Ljus Pull

Ny produkt

27.55 kr

40.47 kr

-32%

Taggar:

antik låda dra, gopro teleskopiska handtag, keramiska låda dra, blå vintage handtag, american vintage handtag, dragon lådan drar, möbler område! hit handtag, farmhouse bed förvaring lådor, handl, duster teleskopiska handtag

Handtaget är lämplig för tatami eller garderob dörr och låda.

Detta priset är 1ST, om du köper full 10st, du kommer att få fler eftergifter (systemet automatiskt minus).

Hantera funktioner: tryck på den mellersta delar, handtag kommer att automatiskt dyker upp, inte använder, du kan trycka på för att komma in, inte hänsyn till utrymme, vackra, häng inte dåliga kläder.

------ Välkommen till min butik, min vän! ------ Vi är engagerade i tillverkning och försäljning av hårdvara och verktyg.Våra produkter är av hög kvalitet och låga priser.Välkommen att köpa eller grossist.Om du har frågor om produkter och priser, vänligen kontakta oss, tack.Om frakt och leverans: 1. Vi levererar till hela världen (med undantag för särskilda skäl).

2. För beställningar större än US$5, vi kommer att välja hög kvalitet, logistik, som till exempel www.mezzaluna.se Standard Frakt, Epacket, eller China Post.

Om du behöver det, du kan köpa massor av produkter en gång vilken ordning än vi kommer att skicka dig en snabbare logistik.

3. Vi brukar skicka ut din beställning inom 1-2 dagar efter betalning (med undantag för skräddarsydda och speciella produkter eller semester).

--- Om denna produkt: 1. Alla produkter vi kommer att kontrollera dem innan leverans, och packa dem under tillräckligt skydd.

2. Oavsett hur lång tid efter det att du köper den, om du har några frågor om användningen av produkten och andra problem, kan du kontakta oss och vi kommer att ge bästa kvalitet och service.Om klient för instant messaging: Brukar vi kommer att svara på ditt meddelande under dagen från måndag till lördag.

Om du inte får ett snabbt svar, det kan vara så att vår sida är natt, eller att det är en helgdag, vänligen vänta en tid,

Efter att vi läser din information, kommer vi att svara dig så snart som möjligt.Om Feedback: 1: Om du är nöjd med våra produkter och tjänster, vänligen ge oss en positiv utvärdering och ger 5 stjärnor feedback

Det skulle vara tacksam om du kunde bifoga några bilder, vi tackar så mycket.

2: Om du inte är nöjd med produkten, vänligen kontakta oss i tid, ger vi dig en rimlig lösning, tack.

Stil vintage
Material Andra
Modell Nummer LA6025
Ändamål Tatami, garderob skåp, skåp, lådor, skjutdörrar mm.
DIY Leveranser Träbearbetning
Styrelsen hål Diameter 28mm
Typ Dold i de handtag som finns dolda i handtaget
färg klassificering Ritning,guld,röd brons,matt svart,ljust svart,antik koppar
Pitch-rad Specifikationer Andra
Användning Tryck kan dyka upp
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke imango
Certifiering INGEN

Liknande produkter