50x30cm brun/grå ull fabrci ländryggen kuddfodral soffa midja örngott kontorsstol örngott med läder bälte heminredning

Ny produkt

174.89 kr

186.09 kr

-7%

Taggar:

blommiga kuddfodral, bälte gym, blå ländryggen och kuddöverdrag, stol puff, kontorsstol blå, sits soffa, chaise bärbar, brunt läder kudde, resväska tatuering, fallet kudde

50x30cm brun/grå ull fabrci ländryggen kuddfodral soffa midja örngott kontorsstol örngott med läder bälte heminredning ingen kudde inuti, bara fråga Alla mått mätt manuellt med avvikelse (varierade)på 1-3 cm.plz förstå..tack

Uppmärksamhet :

1.vanligtvis kommer det att kosta ca 1 månad till ditt land som sänds av Kina postar flygpost, men i het försäljning säsonger (under vissa speciella dagar) kan det kosta ca 2 månad.Om du inte kan vänta så länge inte du lägger beställningen.Vi hoppas också att du kommer att få varorna så snart som möjligt men vi kan inte styra hastigheten på transport, tack så mycket för din förståelse.

2.För låg fraktavgift, det har något riskabelt under frakt Suppoose av CPAM (Kina postar flygpost).Om du oroa dig för att förlora paket med CPAM, FÄRG eller andra kurirer föreslås.Om mindre vinst , vi vann't ta fullt ansvar för att förlora.Hoppas att din typ förståelse.

Serverar beskrivning

1. Alla produkter vi erbjuder, har hög kvalitet och lägsta pris, och du kan göra mixen för utan den minsta kvantitet(MOQ);

2. Snabb och Säker leverans EMS(5~10dagar),UPS,DHL,etc(4~8days) ;

3. Vi kommer att förbereda dina varor omedelbart efter att ha mottagit din betalning och ge dig spårningsnummer efter att vi skicka ut dina varor, vi brukar skicka te varorna ut till dig inom 48 timmar efter att du lämnar din betalning;paketet visade på EMS systemet i ca 1-2 dagar.

4. Någon fråga, kontakta oss första gången.vi kommer att svara så snart som möjligt.

5. Vänligen spåra dina varor snabbt efter vi skicka ut dem.

6. Vänligen gör en affirmance i tid efter att du fått dina varor. om du är nöjd med vår tjänst kan du ge oss en positiv feedback.Det kommer att vara ett stort stöd i vårt arbete.

7. Vi kommer att leverera till den standardadress som om om du inte informerar oss,och ett telefonnummer som är viktigt när du lämnar din adress.

8. Vi ansvarar inte för några olyckor ,förseningar eller andra problem som har ansvaret för linjetrafik.

10. Köparen är ansvarig för alla försäkringar du tycker det behövs.

Returrätt

Om du vill utbyta objekt som tas emot, måste du kontakta oss inom 7 dagar från mottagandet av din beställning.Och du ska betala de extra fraktkostnader som uppkommit och de poster som ska returneras ska vara kvar i sina ursprungliga status.

Feedback

Eftersom dina synpunkter är mycket viktiga för vår verksamhet är utveckling, vi hjärtligt inbjuder dig att lämna positiv feedback om du är nöjd med våra produkter och tjänster.Tack.

Villkor

Om objektet är defekt, vänligen meddela oss inom 3 dagar från leverans.

Alla artiklar måste returneras i sitt ursprungliga skick, för att kvalificera sig för en återbetalning eller utbyte av varor.

Vänligen kontakta oss innan du lämnar någon negativ eller neutral feedback.Vi kommer att arbeta med dig för att lösa eventuella problem

Varumärke SexeMara
mönster Broderade
Stil Vanligt
Material Ull
Modell Nummer Örngott
Technics Woven
Formen Torget
Typ Av Mönster Fast
Användning Dekorativa

Liknande produkter