4st äkta IRIDIUM tändstift IKR200 FÖR IK20 IK16 IK20TT VK20 BKR6EIX RC8YC FR7DC K7RTI K6RTI-11 K6RIU PFR7S8EG BKR7EIX

Ny produkt

135.41 kr

161.25 kr

-17%

Taggar:

ngk spark, media t5, spark plug, ngk iridium ursprungliga, chevrolet spark, aston martin män, iridium gnista, ik20tt, anderson kontakt, scott

Tändstiftet Parametrar

Liben Bildelar Industrial Co., LTD är en ledande tändstift forskning, utveckling och tillverkning företag baserat i Kina.Vi är en av de få professionella tändstift tillverkare som har varit förse världen med avancerade och tillförlitliga tändstift i över 20 år.På grund av att införa ny teknik och erfarenhet för att betjäna kunder, Liben är fast besluten att innovation i tändstiftet för industrin att uppfylla behoven hos våra kunder.

Liben är beläget i JiangCheng industriområdet i Jiangmen, Guangdong i Kina.Med en total investering på 20 miljoner, och täcker en yta på mer än 20 000 kvadratmeter, fabriken har moderna verkstäder och en modern management system, med en stark teknisk bakgrund.Vi arbetar ständigt för att öka produktionen och samtidigt upprätthålla en hög nivå av kvalitet.

Med ett högt automatiserad produktion anläggning, är vi inte lika beroende av arbetskraft som vi är på talang.Vårt företag har en personalstyrka på över 100 personer, med betydande teknik, marknadsföring och tekniska talanger.Vår personal entusiasm, uppriktighet och engagemang för kunden, är den fasta grunden för vårt företag.

Liben har gjort anmärkningsvärda framsteg och resultat.Vi har förtjänat vår plats som ett starkt och pålitligt varumärke, och fick beröm i världen för vårt engagemang för kvalitet och tillförlitlighet.Vår framgång drivs av våra medarbetare och deras engagemang för att verka på ett ansvarsfullt sätt, köra med spetskompetens, och fånga nya möjligheter i vårt pågående arbete med att höja Liben som ledare i tändstiftet industrin.

VISION:

▶ För att Bli en Professionell tändstift Tillverkare med Potential och Hållbar Utveckling, och Industrin Enastående Inflytande i Regionen.

▶ För att Tillverkning i världsklass tändstift som en ledande Leverantör i den här Branschen.

▶ Våra Kunder Litar på Liben som Mer Än Bara ett företagsnamn.Det är känt som ett Märke som alltid Ger Tillförlitliga Produkter.

UPPDRAG:

▶ #1 Prioritet är Kvalitet och Ärlighet är den Bästa Politiken.

▶ Utveckla Bättre Produkter för att Få Easeful med Hjälp av Erfarenheter till Kunderna.

▶ Som tillåter Anställda att Dela med affärsutveckling Resultat, att Skapa Värden och att Växa med Kunderna Tillsammans.

Intyg

ISO/TS 16949:2009

Design och tillverkning av tändstift för bil och motorcykel industrier

SGS Granskade Leverantör Alibaba Granskade Leverantör

Välkommen att kontakta oss när som helst, när du har några frågor, tack så mycket!!

Elektrod Material Iraurita
Tillverkarens Artikelnummer IKR200
Typ IRIDIUM
Montering Bas Platt
Andra Delen Nummer IKR200
Land/Region för Tillverkning av Bil Kina
19 MM
Diameter 14 mm
motstånd Ja
lucka 0,8 MM
värmen rad 6
Utbyte Av Del Antal IKR200
Referenskoder IKR200
Ursprung KN-nr(Ursprung)
hex storlek 16 mm
Värmevärdet Medium

Liknande produkter