Motorcykel Tillbehör Universal Rescue Sling Strap Dra Bältet Säkerhet För KTM KAWASAKI HONDA SUZUKI YAMAHA HUSQVARNA HUSABERG

Ny produkt

72.27 kr

84.01 kr

-14%

Taggar:

ebony rem, tillbehör motorcykel yamaha, suzuki vitara, transalp, vinden honda vfr 800 vtec, footboard motorcycle, husaberg fe, täcka mtb, 701 husqvarna, badminton kawasaki

Nio

945

6080

Funktion :

100% Helt Ny

En Gemensam smärtpunkter, När Din Cykel Behöver Lindring Och Hjälp, Avsaknaden av En Effektiv Extra Verktyg.

Idag Har Vi Löst Detta Problem För Dig Med Rädda Bandet.

Den Viktigaste Funktionen Rädda Bandet Är SÄKERHET.Detta Tillbehör Gör Att Du Enkelt Drar Fast Motorcykel utom Fara.

De Hjälper Inte Att Hantera motorcykeln Direkt, för att Undvika Brännskador Och att Trassla In Den Motorcykel Rörliga Delar.

Han Är En Bra Hjälpreda I Rescue And Rescue av skogsvägen.

Specifikation:

Färg:Som Picture

Du Kan Lätt Installera programmet Rescue Bandet på Gaffeln.

Montering :

Universal För de Flesta av Motorcykel Dirt Cykel

Paketet Inkluderar:

1*Rädda Dra Bältet

1.Vänligen kontakta oss via e-post inom 30 dagar om du behöver en retur. 2.Returnera varan skall vara i ursprungligt skick, skickade tillbaka varan till den adress vi berätta för dig. 3.Köpeskillingen återbetalas men fraktkostnad är inte återbetalas om köparen att köpa produkter i misstag ,köpare måste ge tillbaka fraktkostnaden . 4.Köpare kan begära full återbetalning inkluderar frakt kostnad eller ändra produkter utan kostnad, om vi skrev fel produkter, missade paket av rederiet , dålig kvalitet eller produkter som är trasiga vid leverans(kräver tydliga bilder av produkter och paket).

o Frakt tid i Nästa formulär:

kanske Haja Viss Fördröjning Som rederiet Eller Tull, jag Önskar Dig Kontakta Oss Om Förseningen, Men Inte för Att Öppna Disputs Eftersom Det Inte Är Vårt Fel

När Du Markerar Du Skickas Med Snabb, Ibland Människor Kommer Inte Att Skicka E-Post Som Du Har Valt Eftersom Det Kommer Att Vara Några Problem Med Tullklarering, Och Kanske Leveranstid Är Inte Snabbare.

vänligen kontakta oss via e-post inom 30 dagar om du behöver en retur.

den avkastning som varan skall vara i ursprungligt skick, skicka tillbaka varan till den adress som de säger.

köpeskillingen kommer att vara tillbaka men fraktkostnad är inte återbetalas om köparen att köpa produkter i fel köpare måste betala returfrakt.

köpare kan begära full återbetalning ingår kostnader för frakt eller ändra produkter utan kostnad, om vi skrev fel produkter, paket som försvinner per rederi, dålig kvalitet eller produkter som är trasiga vid leverans (kräver tydliga bilder av produkter och paket) .

Alipay är att Föredra.T T ,Västra Union ,Paypal också vara godtagbart.

1.Som våra goda köparen, jag önskar att du kan ge oss positiv feedback efter att ha fått våra produkter av hög kvalitet.vi får alltid rabatt eller present till den andra-köper kunder som ger oss positiv feedback.

2.Vi visar leveranstiden till kunder, så tveka inte att lämna oss negativ feedback om ditt paket anlände sent som orsakats av fraktbolaget.

3.Tveka inte att maila oss om du har några frågor, kommer vi att svara inom 12 timmar.öppna inte tvist eller lämna negativ feedback lätt, lita på oss och skicka oss ett e-post direkt, eventuella problem kan lösas.

Modell Namn B1901081117
Artikel Vikt 0.09kg
200000204 200000804
Material Typ Rädda Dra Bältet
Motobike Göra Universal
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Artikel Längd 14cm
Varumärke JFG RACING
Artikel Bredd 14cm
Punkt Höjd 5cm

Liknande produkter