Beok Trådlös Termostat för gaspanna temperaturregulator Radio Frekvens Uppvärmning av AA-Batteri som Drivs BOT-X306

Ny produkt

339.85 kr

447.16 kr

-24%

Taggar:

beok termostat, beok, kontroll av temperatur, termostat, central termostat wi-fi trådlöst lan, pannans termostat trådlös, runda temp controller, digital termostat controler, fm-radio, c står neewer

Uppmärksamhet:

1. BOT-X306 har ingen wifi-funktion , så det kan inte kontrolleras via telefon.Det är trådlöst, controller och receiver är ansluten via radiofrekvens 433MHz.

2. Om du inte vet hur man programmerar, vänligen programmet enligt videon:

https://www.youtube.com/watch?v=PXPz3h7EWeU

3. Våra produkter är 100% helt ny, om produkten skärmen har två lager av skyddande film, och det invändiga lagret är extremt tunn.Om produkten är skadad, vänligen ta bort den yttre skyddande film.

BOT-X306 gaspanna termostat används för att styra gaspanna.Den uppsättning av termostaten har en Trådlös Termostat och en Mottagare .

Termostaten panelen är en sändare.Det är med 1,5 V två avsnitt av AA-batteri.Termostat panelen kan placeras i vilket rum som helst.Mottagaren är i allmänhet installeras förutom pannan, och den är ansluten till pannan.

Termostat panel kan upptäcka rumstemperatur, jämför rumstemperatur med setted temperatur, för att skicka instruktioner till mottagaren för att kontrollera panna för att arbeta.

Teknisk Information

Arbetar Spänning:1,5 V X 2st AA-batteri;

Uteffekt kan göras 220V/110V;

Nuvarande Belastning:3A.

Temperatur Noggrannhet:±0,5 ° C.

Miljö Temperatur: 5ºC-60ºC;

Begränsa Temperatur:5ºC-99ºC;

Konsumtion:

Temperaturgivare:NTC

Visning På Skärmen Beskrivning

P roduct Visa TRÅDLÖS KONTROLL UTAN SLADDAR termostaten kan läggas i alla rum.Enligt användarens behov, den kan monteras på väggen eller placeras på ett skrivbord.LÅNGT ÖVERFÖRING AVSTÅND Trådlös överföring är långt avstånd.I öppet område, avståndet kan vara 100 meter STOR PEKSKÄRM Med touch-screen funktion, Med bakgrundsbelysning, det är lätt att använda även i natt väggmonterad INSTALLATION FÖR att VÄLJA utan Logotyp Med Beok Logotyp (Atttention: Vänligen lämna ett meddelande till oss om din välja.Om inga krav, vi kommer att ge företräde till BEOK termostat.) BATTERI Termostaten är utan ström gräns, det använda 2st AA-batteri för att ge effekt. (Atttention: på grund av leverans gräns, så produkten är inte utrustade med batteri.) VACKRA UTSEENDE DESIGN Med en avancerad, enkel design PREMIUM ELEKTRONISKA KOMPONENTER Korrekt krets design, Mer stabil, mer exakt TERMOSTAT STORLEK 130mmX90mmX25mm MOTTAGARE STORLEK 85mmX85mmX28mm kopplingsschema För allmänna gaspanna, det kan vara i samband med NÅGON och KOM terminaler! (NC-terminalen är för speciella gaspanna. Installation ledningar bör valde att vara 1,5-2,5 mm2 svårt tråd.Vänligen rätta anslut kablarna strikt enligt kopplingsschemat.Gör inte vatten, lera och annat skräp i termostaten, annars kommer det att skada termostaten. 1. Om tillämpligt gaspanna: De värmepannor som eldas med gas har reserverat terminaler anslutas med termostaten.Så här trådlösa termostat som gäller för de flesta värmepannor som eldas med gas. 2. Om gaspanna terminaler: Allmänt sett, gaspanna terminaler har en kort ansluta tråd-bygeln.När installationen, vänligen ta av tråd-bygeln, för att sedan använda två kablar för att ansluta gaspanna terminaler med vår termostat mottagare terminaler.Här ger vi flera allmänna gaspanna terminaler foton för användaren referance.

Om Fabriken

Vi är professionella Termostat Fabriken.Vi producerade termostater för mer än 10 år!!!

Temperatur Sensor NTC
Barnlås Funktion Ja
Modell Nummer BOT-X306
Inställning Av Temperatur 5~60 grader Celsius
Certifiering CE
färg Vit
Varumärke beok
Temperatur Noggrannhet Med +/- 0,5 grader Celsius
Är Smart Enhet No
Användning Inomhus
Arbetar Spänning 1,5 V x2 (två avsnitt av 1,5 v 5 batteri)
Teori Temperaturregulator
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Begränsning Av Temperatur 5~99 Celsius
Max Mätning Av Temperatur 70°C - 99°C
Konsumtion 0,3 W
Intyg CE/RoHS
Bildskärmens Storlek 4.0 - 6.9 Cm
Typ Av Bildskärm Digital
Uteffekt Arbetsspänning 220V / 110V
Effekt Typ AA-Batteri
Stil Att stå och Hänga på Väggen

Liknande produkter