Kensington Trådlös Mus Vertikala Ergonomisk 2,4 Ghz-Programmerbara Knappar K75501WW med Retail Förpackning Svart

Ny produkt

404.62 kr

505.79 kr

-21%

Taggar:

kensington-lås, musen, mause sem fio, dxt ergonomisk vertikal mouse, lefon musen vertikala, musen resor, parti matt, XGZ, logitech mx vertikala, msi laser mouse trådlöst

Funktioner

• Konturskurna, naturliga (46.7 grader) lutning håller handleden i ett neutralt handslag position, eliminera mjukvävnad komprimering. • En förlängd läpp för det lilla finger ger komplett stöd för mjukare, större muskelgrupp rörelse. • Fullt utrustad mus med rullningshjul, vänster, höger, framåt, bakåt, och DPI (800/1000/1200/1600) knapparna. • Plugga i nano-mottagare för plug & play trådlös anslutning på upp till 20 meter (65.61 fötter). • Ett lågt batteri indikator som låter dig veta när det är dags att byta batteri, så att du aldrig caught off guard.Ett AA-batteri varar upp till ett år. • Nano-mottagare bekvämt butiker inuti musen när den inte används. • I en oberoende studie utförd av professionella ergonomer*, "användare betygsatt vertikal mus som den mest bekväma och att det överensstämde med deras hand naturligtvis."*** Källa: 2019 VSI riskhantering och Ergonomi, Inc.studie.

Not 1: Den färdiga trackball möss kommer att göra serie av hårda tester innan de lämnar fabriken för att kontrollera om den uppfyller de kvalitetskrav.I denna process, repor kan förekomma, men det kommer aldrig att påverka produktens prestanda.Detta vanliga fenomen är inte en del av den officiella kvalitetssäkring klausuler i Kensington.Därför kan vi inte acceptera avkastning och utbyte som orsakas av detta, snälla förstå.Not2: Enligt reglerna för flygbolag, vi kommer att ta bort ett AA-batteri från paketet, och sedan leverera dina varor.Tack för din förståelse.

Kensington Pro Fit® Ergo Vertikala Trådlös Mus

Naturliga Handslag Position

Konturskurna, naturliga (46.7 grader) lutning neutralt positioner handleden, eliminera mjukvävnad komprimering.

Förlängd Läpp för Litet Finger

Ger komplett stöd för mjukare, större muskelgrupp rörelse.

Sex-Knappen Design

Fullutrustad mus med rullningshjul, vänster, höger, framåt, bakåt, och DPI (800/1000/1200/1600) knapparna.

Plug & Play

Anslut bara nano-mottagare för trådlös anslutning på upp till 20 meter (65.61 fötter).

Lågt Batteri Indikator

Låter dig veta när det är dags att byta batteri, så att du aldrig caught off guard.Ett AA-batteri varar upp till ett år.

Nano-Mottagare Lagring

Nano-mottagare bekvämt butiker inuti musen när den inte används.

Rekommenderad Mus i Oberoende Undersökning

I en oberoende studie utförd av professionella ergonomer*, "användare betygsatt vertikal mus som den mest bekväma och att det överensstämde med deras hand, naturligtvis." *** Källa: 2019 VSI riskhantering och Ergonomi, Inc.studie.

KensingtonWorks™ Anpassning

Gratis nedladdningsbar programvara erbjuder en personlig upplevelse, ger dig möjlighet att tilldela olika funktioner (inklusive genvägar) knapparna, och justera markören och rullande hastighet.

Skaka hand med musen.Pro-Fit® Ergo Vertikala Trådlös Mus, med sin naturliga handslag position, förbättrar handleden hållning för bättre komfort.I en oberoende studie utförd av professionella ergonomer*, "användare betygsatt vertikal mus som den mest bekväma och att det överensstämde med deras hand, naturligtvis." * Källa: 2019 VSI riskhantering och Ergonomi, Inc.studie.

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Paket Ja
Modell Nummer K75501WW
Effekt Typ Batteri
Certifiering ROHS
Number of Rollers 1
Operation Mode Opto-electronic
Stil 3D
Typ 2,4 Ghz Trådlös
Bruttovikt 250g
Hand Läggning Rätt
Typ Av Gränssnitt USB
Number of Buttons 6
Varumärke Kensington
DPI Ett tusen sex hundra

Liknande produkter