Kroppen Silikon Borstar Badkar Handdukar Gnugga Tillbaka Lera Peeling Massage Dusch Utökade Skrubber Huden Ren Dusch Borstar

Ny produkt

32.43 kr

45.08 kr

-29%

Taggar:

munstycket coupler stora, droppformade pärlor i glas, sport socks-kvinnor se, steam kaffemaskin, munstycket täcka bmw e91, typ c-3 f-5-laddare, profil aluminio17 7, munstycket matlagning ark, kia magentis led-spegel

specifikation: Material: Silikon som Gjorts av silica gel, den är mjuk, säker och icke-giftiga.Det kan exfoliera och ta bort kåthet för dig varje dag för att ge smidig hud.Rengöra och fräscha upp huden med ett mjukt lödder.Också bra för hushåll städning och tvättning.Vidgade design, intim dubbelsidig, lätt kan utvinnas med silikon material, som är mer bekväm Mjuk och bekväm skummande, det viktigaste sprutar ut av de viktigaste skum som är lätt att rengöra Paketet innehåller: 1* silikon handduk

1. För ryssland/ Ukraina/ Vitryssland köpare, Vänligen skriv ditt Fullständiga Namn , så att vi kan skicka ut din beställning.

2. För Grossist , vi kommer att erbjuda en rabatt eller snabb frakt, Såsom DHL, EMS.

3. För Drop Shipping , kan vi skicka varor till dina kunder direkt och kommer inte att lämna information om oss. ( Ingen prislapp, Inga företagsnamn )

4. Om du har en hög volym av order, kan du göra en drop shipping här.

BOKMÄRKE butiken, då kan du köpa objekt som du vill köpa, kommer att få 2%-3% ytterligare rabatt.Hur kan jag spåra mitt paket ?

Du kan spåra ditt paket på följande webbplats med ditt spårningsnummer: www.17track.net/en Vad kan jag göra när köp som skydd tiden rinner ut ?Om dina köp som skydd är det ont om tid, vänligen kontakta oss och vi kan hjälpa dig att förlänga det.Så att dina pengar kommer inte att gå till mitt konto.

1) Dina Positiva kommentarer är nyckeln till vår framgång.Vi ber att du kan ta en sekund för att lämna oss positiv feedback med en övergripande och Detaljerade Sälja Betyg (DSR) av 5. Vi tackar på förhand för din tid och hoppas du är nöjd med ditt köp och vår service.

Skulle du inte vara nöjd med din transaktion:

2) var god kontakta oss omedelbart innan du lämnar en Neutral eller Negativ feedback som vi kommer att göra vårt allra bästa för att lösa problemet till din tillfredsställelse.Öppna tvisten inte är det bästa sättet att ta itu med problemet.Kommunikationen är ofta nyckeln till att lösa problem.

Produkten Bad Boll Badkar/Svamp/Badkar Blomma
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Modell Nummer 001
Användning Städning
Material Plast
Typ bälte
Ansökan Kroppen

Liknande produkter