TTlock wifi-APPEN Bluetooth-fingeravtryck IC-kort för digital smart lock-knopp

Ny produkt

680.23 kr

Taggar:

smart lock aqara n200, tuya skåp lås, smarta hem, bluetooth-dörrlås, lås tuya, smarta etiketter, lås ttlock, elektrisk dörr lås cylinder, nfc grindspärr, door lock smart

TTLOCK bluetooth & IC-kort smart ratten dörrlås-OS166FB

Har

Stöd Amazon Alexa skicklighet Wifi och mobilt internet fjärrkontrollen 4 låsa metoder 1. Bluetooth ekey 2. Lösenord 3. IC-kort 4.Fingerprint 9 språk programvara Kinesiska, engelska, ryska, franska, portugisiska, Malajiska, spanska,Japanska,Serbien Två lås programvara En för enskilda användare En annan lägenhet,lägenhet, hotell, Airbnb-användare Android-version,Apple(IOS) version Webben, version 3 versioner av programvara En smart app som kan hantera alla lås i hela området, såsom hela huset, hela kontorsbyggnad eller hela skolan,hela lägenhet är En smart app som kan hantera alla lås i olika fastigheter såsom hotell,lägenhet eller airbnb som ligger på olika platser för att Ändra lösenord på distans via internet Gratis SDK och API När användaren öppnar dörren, administratören får en realtid visas ett meddelande som Denna smarta app kan användas som helst närvaro För icke-smartphone-användare, de kan låsa upp dörren med lösenord Standby-tiden är upp till 12 månader, när batteriet är på väg att köra ut, systemet kommer att ha ljud och ljus varning Kan ange tidsbegränsat lösenord och Ekey på Distans visa status för dörren öppen eller stängd kan Du justera vänster och höger riktning mot dörren hantera själv.AES 128-bitars kryptering för att förhindra alla hackare dolda faror Gäst kort kan utfärdas i hotellets reception utan att stå framför dörren lås Kan skapa en särskild gränssnittet i APP för kunden Mikro-USB-emergency power interface Det röda ljuset blinkar under 10 sekunder efter det att låsa upp.Det visar att det nuvarande är otillräcklig och Max., 50 gånger för att låsa upp tillgängliga.

Specifikation

Standarder

Bluetooth-Specifikationen v4.0 (Bluetooth Smart)

Strömförsörjning

3 Alkaliska AAA-Batterier

Låsa upp-metoden

1.Bluetooth ekey 2.Lösenord 3.IC-kort 4.Fingeravtryck

IC-kort frekvens

13,56 Mhz

Längd på lösenord

8 siffror (randam)

Mått

Se bilden

Dörrtjocklek

30-60mm

Enhetens Vikt

1200g(2.64 oz)

Färg Svart & Silver & Antik koppar

Arbetar spänning

4.8-6.5 v

Statisk ström)

≤20µA

Dynamisk ström

≤200 ma

CE-Cerfiticated

Ordinarie ratten låset ersättning

Bluetooth smart lock kan ersätta vanliga ratten låset direkt något behov av att gräva hål

Gateway

Låset måste användas i kombination med gateway för att möjliggöra fjärrstyrning av wifi & internet

Det kan koppla samman alla smarta lås inom en radie av 15 meter .Det finns ingen gräns för antalet anslutna lås.

För gateway i denna länk

Bilden nedan illustrerar varför den gateway som är nödvändigt för wifi&internet funktionen.

Fungerar eller inte fungerar med ditt nuvarande lock

Förpackning

Produkt och förpackning storlek

18.5 x 21,5 x 9,5 cm

Vikt/förpackning

1,3 kg

Kartong storlek

43,5 x 39 x 37.5 cm

St/Kartong

16

Bruttovikt/Kartong

21kg

Om FAQ

1.Behöver jag betala tull?Du kan få betala tullar och skatter för något köpas online.Köpare är ansvariga för egna skatter.För ryska: det bästa alternativet är "Aliexpres standard Frakt, fri och normalt inte behöver betala skatt DHL: kanske du behöver betala anpassad plikt. 2.Vad gör du förklara för tullen?Vi brukar förklara det lägre priset på fakturan/räkningen för att hjälpa till att undvika anpassad plikt, men om du har någon begäran om förklaring, vänligen lämna ett meddelande till oss i ordning innan leverans. 3.Vad gör jag om jag är missnöjd med produkten?Vi garanterar att du blir 100% nöjd med kvaliteten på din produkt.Om du är missnöjd med den, vänligen kontakta vår Kundtjänst som kommer att vara glad att hjälpa till.När du kontaktar Kundtjänst, vänligen uppge ditt ordernummer, en kort beskrivning och en bild av problemet, så att vi kan undvika dessa problem i framtiden. 4.Kan jag få reparations-garanti?Vi har 6 månaders garanti i Kina, men i vissa länder www.mezzaluna.se erbjuder Ett års utbytesgaranti i ditt land. 5.Om transporten: De flesta paket får kunderna snabb och säker,men vissa av dem kanske har fastnat på en plats för olika typer av faktorer som gör att leveranstiden längre,och spårning information kan inte uppdatera så ofta.Kontakta oss för hjälp om paketet inte kommer fram i slutet av skydd för tiden. 6.För nöjda Kunder: Eventuella problem,innan du rusa in och lämnar dålig feedback,tveka inte att kontakta med oss,vi kommer att erbjuda den mest professionella och 100% tillfredsställande lösning.Ibland är vårt svar kan komma att försenas på grund av för många meddelanden,din patient väntar kommer att bli mycket uppskattad.

Observera

1.Alla bilder är endast för referens, pls föremål för verklig produkt. 2.Inte bara DHL, airmails kan också orsaka tull i vissa län, till exempel Spanien, Grekland, Israel, etc.Att betala skatt är varje medborgares plikt. 3.Eventuella önskemål vid beställning kan fördröjning av försändelsen.

Färg antik brons
Total Vikt 0,95 kg
Strömförsörjning 3 st AAA alkaliskt batteri
Dynamisk ström ≤200 ma
Låsa upp methord Bluetooth ekey,Lösenord,Metall nyckel
Lås karaktär Bluetooth smart lock-knopp
Längd på lösenord 4-9 siffra
STANDARD Bluetooth-Specifikationen v4.0
Material zink Legering
Statisk ström ≤30µA
Arbetar Spänning 4.8-6.5 V
Modell Nummer OS166FB
Varumärke OSPON

Liknande produkter