Isolering Lunch Låda Färsk-hålla Tålig Kastrull Med Stor Kapacitet Aluminium, Aluminiumfolie Fack För Picknick Kök Mat Container

Ny produkt

149.05 kr

Taggar:

aluminium cup, fre pan, ableton, kök arrangera box, aluminium mugg, bento eko, skänk non stick, tin-fönster, röra, pop kök behållare

I Punktform:

1,Stor Kapacitet: frisk-att hålla låda är ca 35cm i längden, ca 28 cm i bredd, ca 8cm i höjd, och har en stor kapacitet.Det kan innehålla föremål som kan ätas av många människor, och har effekten av värme bevarande och friskhet.

2,Nej Blekning: Den vackra färgglada aluminium inte kommer att blekna i ugn eller frys.En vacker fantasi pan för att matcha alla tillfällen.

3,Lämpliga Tillfällen: 27 uns Kapacitet, isolering lunch box är perfekt för enskilda desserter, lager tårtor, ägg souffles, creme brulee, flan, och många fler.

4,Ingen Mer Rörigt: Baka och servera direkt från pannan, inga fler krångliga överföringar.Ge till vänner och familj för att hålla.

5,God Kvalitet :klar plast locket är av mycket god kvalitet och är stapelbar.Snaps på tät för att hålla varorna fräscha och gör det lätt att transportera.

Specifikationer:

Namn: Picknick Isolering Box

Material: ABS och folier av tenn

Storlek: ca 35*8*28 cm/13.78*3.15*11.02 i

Vikt: ca 750g

Färg: svart, vit, röd

Funktioner: Återanvändbara, friska och miljö skyddande

Packlista:

1*Isolering Lunch Box

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO) 2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom 60 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 6. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

Varumärke MOONBIFFY
Drop shipping Stöd
Vik Ja
Storlek about 35 x 8 x 28 cm/13.78 x 3.15 x 11.02 in
Material ABS och folier av tenn
Kan Hålla Kokande Vatten eller Inte I tillämpliga fall
Stil utomhus
Modell SW552
Med kylväska eller Inte No
Disponibel No
färg Svart, Vit, Röd
Med Bords-eller Inte No
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Namn Picknick Isolering Box

Liknande produkter