MEIAN Diamond Målning Broderier Cross-Stitch Djur Leopard Mosaik Full Runda/Fyrkantiga Borra Strass heminredning

Ny produkt

131.26 kr

262.43 kr

-50%

Taggar:

cross stitch, av-diamond målningar, diamond mosaik leoparder, borsta hink, diamant färg, diamant färg beetle, Cross Stitch Kit, motor renoveringssats, diamant färg, 5d diamond målning full borra square väg

Välkommen Dropshipping och Grossist:

Om du vill sälja våra produkter (diamond målning, korsstygn), är det bara att kontakta oss, vi kan acceptera CSV, och har en VIP-FÖRSÄLJNING för att ta hand om alla dina beställningar!Och vi kan också göra OEM.Du bara sälja, vi kommer att vara ansvarig för alla dina service efter försäljning!

Snabb Leverans:

Vi är fabriken direkt försäljning, vi har över 200 anställda, kommer vi skickar din order inom 3-5 dagar.Vi kommer att välja de bästa frakt metod för att skicka ut ditt paket.Vi kommer att ta dig tillbaka pengar om du inte kan få ditt paket inom 60 dagar!

Tjänster av hög kvalitet:

Glömt ditt diamanter?Bröt din duk?Inga bekymmer!Vi kommer att ersätta ditt kit för gratis!Om du inte är nöjd av någon anledning kontakta oss via meddelande på www.mezzaluna.se, vi kommer att arbeta för vårt bästa för att göra dig lycklig.

Om kundservice

Kära köpare, Om du har några frågor, vänligen tveka inte att kontakta oss.Och vi kommer att svara inom 24 timmar med undantag för helger.om du inte är nöjd med våra produkter och tjänster vänligen kontakta oss innan du lämnar negativ feedback då vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problem och göra dig nöjd.

Om skillnader i färg och fel storlek

Klipp ut, göra, mätning kan orsaka storlek avvikelse (plus och minus1-2cm fluktuationer), färg aberration på grund av att de skärmar, väder, ljus och andra faktorer.Bilder kommer att ha olika färg på olika skärmar, men detta påverkar inte utseendet på målningen.Snälla förstå.

Om Diamond Komplettera Service

Vi har 20-30% extra diamanter i varje pack, vi har bra kvalitetskontroll, om du har hittat brist diamanter,Den första sändningen är på oss.vi kan skicka dig gratis.En försändelse efter det, du kommer att få betala för frakt.Kontakta oss via meddelande eller trademanager.

Klistra In Området Full
Användning Målningar
Ram No
Typ av Grossist Ja(>50 St)
Varumärke Meian
Form Enda
Antal Färger 30-45
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material Akryl
Typ Av Mönster Djur
Canvas Förpackningsmetod Rullade Upp
Stil Amerikansk Stil
Diamant Form Torget
Ställ In Typ Ja
Yttre Förpackning En Färgad Ruta

Liknande produkter