3st/mycket FAN54015UCX IC USB-SW LADDARE för LI-ION 20WLCSP 54015 FAN54015

Ny produkt

45.17 kr

Taggar:

batteri-laddare för lithium, 12v-laddare krets, batteri ic, wlcsp, styrelsen li, för li, ic, 10 cell bms, laddare för li, jfr 4s30a en

Om du köper mer kvantitet, Vänligen kontakta oss .köpa fler delar.att använda "Lägg i kundvagnen" vi wikk göra det rabatt för dig.

Leverans tid(dagar): DHL:3-7 dagar UPS:3-7 dagar Fedex:3-7 dagar FÄRG:5-10 dagar Singapore Post : 10-25 dagar i HongKong Post Air Mail : 10-25 dagar

Betalning • När du köper på www.mezzaluna.se, dina betalningar skyddas av Spärrade.Spåra din beställning i något skede av leverans online och känn dig säker om att betalning endast kommer att släppas till leverantören när du bekräftar mottagandet av din beställning.Med Escrow, dina kreditkortsuppgifter är aldrig utsatta.

Fraktvillkor • för Att garantera den leveranstid och säkerhet leverans, vi har ENDAST möjlighet att levererar varan till de länder som anges i Frakt & Emballage.

Garanti •6 månader Garanti.Köpa med förtroende! • Om varan är defekt i 3 månader, Vi kommer att skicka dig en ersättningsprodukt utan extra laddare eller erbjuda återbetalning efter att vi fått den defekta varan. • Om varan är defekt efter 3 månader, kan du fortfarande skicka tillbaka det till oss.Vi kommer att skicka dig ett nytt efter att ha fått den defekta varan.Men du måste betala för den extra fraktkostnaden.

Feedback: • Kära köpare, vi uppskattar ditt företag, om du är nöjd med våra tjänster, vänligen lämna oss en positiv feedback. • Vänligen kontakta oss innan du lämnar någon negativ eller neutral feedback.Vårt mål är att erbjuda kundservice på toppnivå, vi kommer att arbeta med dig för att lösa eventuella problem.

Kontakta oss: • Vi bryr oss om våra värdefulla köpare, om du har några frågor, vår Kundtjänst personal kommer att vara mycket glada att hjälpa dig.Vi försöker vårt bästa för att svara på din e-post så snart som möjligt, men på grund av hög volym dagligen inkommande e-post och tidszon skillnad, vi kan inte svara på din e-post omedelbart.Låt 24 arbetstimmar för oss att få svar.

Tack för ditt stöd, jag hoppas att alla har en trevlig affärsresa i vår butik, och välkomnar dig att komma nästa!

Spänning 1.5-5v
Varumärke mantong
Ansökan mobiltelefon
Paket SMD
Arbetstemperatur 0-100
villkor Nya
Typ Logic ICs
Försvinnande Makt 0.5 w
Modell Nummer FAN54015UCX

Liknande produkter