CONTEC Digital Spirometer SP70B Lunga Andas Diagnostiska Vitalograph Spirometri + Programvara

Ny produkt

265.59 kr

379.41 kr

-30%

Taggar:

phoenix usb-testare, väska rulla bajs, cpap, bärbar dator taktik, digital spirometer, wtf, övervaka presion arteriell, oximet, bluetooth-ekg, digital luft meter

Välkommen till Min Butik!

Modell:CONTEC SP70B Spiromter

Tillverkning:CONTEC Medical Systems

Fingertoppen Pulse Oximeter är registrerade på den Australiska Register o f Terapeutiska Varor (ARTG) med koden 197923,

och certifierade av FDA i Usa och CE,TUV i Europa.Fingertoppen Pulse Oximeter som är Godkänd FDA 510K

Introduktion

SPIROMETER är en handburen utrustning för att kontrollera lung villkor, det antar ir-läge för mätning av relativa punkter, och är tillämpliga för sjukhus, klinik, familj rutin för test.

Funktioner

Parametrar inklusive FVC, FEV1, FEV1/FVC och PEF kan mätas.

Personlig information som inställningar, bland annat höjd, ålder, kön, etc.

Hälso-status.

Bluetooth-överföring.

Data-minne och fall översyn funktion.

Låg batterinivå indikering.

Real-time clock display och inställning.

Automatisk power-off funktion.

Mass storage device, lagrar upp till 9999 fall.

Prestanda

Volym: 0~10 L

Flöde: 0 L/s~16 L/s

Volym noggrannhet: ±3 % eller 0,05 L (beroende på vilken som är större)

Flöde noggrannhet: ±5 % eller 0,2 L/s (beroende på vilken som är större)

Säkerhet klassificering: internt driven utrustning typ BF tillämpad del

Arbeta ström: 80 mA

Strömförsörjning: två AAA-batterier

Tillbehör

1)En Bruksanvisning

2)Ett språkrör (engångs)

3)En näsklämma (tillval)

Fysiska kännetecken

Storlek: 138 mm(L) x 63 mm(b) x 47 mm(H)

Vikt: 130 g (med batterier)

Frakt 1. För din tidigare och säkrare att ta emot varan, lämna oss din detaljerade adress och telefonnummer för att posta objektet. 2. Din artikel kommer att skickas via små paket inom 48 timmar efter betalningen är mottagen.Leveranstid maj är runt 15-35days. 3. Som vanligt, köpare är ansvariga för tullar, skatter eller andra MERVÄRDESSKATT eller extro avgifter från import länder. 4. Alla objekt kommer att levereras till köparens PayPal-adress.Vänligen bekräfta ditt PayPal-adressen är korrekt innan du köper. 5.Det är den internationella sjöfarten och Flygpost är billigaste inlägg sätt, så det kommer att ta lång tid för leveransen.Om du inte vill vänta så länge, vänligen betala Express-avgiften eller inte köpa det.Tillbaka - Efter service Vi erbjuder 14 dagars returrätt. 100% kundnöjdhet är vårt mål! 1.Alla objekt är helt nya ,med 1years garanti. 2.Om du har en defekt, om du vill returnera eller rabatt.Vänligen kontakta oss inom 2 dagar från att du tar emot försändelsen. 3.Vi kommer att återbetala pengarna till dig när vi får returnera varan eller byta varan till dig. 4. Alla returnera varan skall returneras med originalförpackning och tillbehör.Kunden står för frakten vid retur.Feedback Feedback:snälla lämna mig en positiv feedback om du är nöjd med våra produkter, Din positiva feedback kommer att uppskattas mycket,tack så mycket!Om du har några problem, vänligen kontakta oss så snart som possibel innan du öppnar ett ärende och lämnar en negativ feedback eller skickar varan tillbaka, vi lovar att vi kommer att ge dig en nöjd svar, tack för din förståelse!Garanti 3 år (1 år för reservdelar) från dagen för leverans under normalt bruk och service.Om OSS Contec Medical Systems med fokus på forskning, tillverkning och distribution av medicinska instrument, som grundades 1992 som en high-tech företag.För närvarande finns det mer än 1200 medarbetare i vårt företag.Vårt sortiment omfattar ett brett spektrum av 13 kategorier.De flesta av de inhemska sjukhus är våra kunder.Contec hoppas att samarbeta med internationella företag för att kunna erbjuda mer innovativa design och avancerade tekniska produkter Vi hjärtligt välkomna dig till att bli en av våra globala partners.Vi ser fram emot att etablera en framgångsrik affärsrelation med dig.

Material P
Storlek 20*15*10
Varumärke CONTECMED
Ansökan ARM
Ursprung Kina (Fastlandet)
Modell Nummer SP70B
Objekttyp Blodtryck

Liknande produkter