4-Färg baksätet Täcka Kåpa Kåpa För Honda CBR650F CB650F CBR-CB 650F 2016

Ny produkt

377.06 kr

471.28 kr

-20%

Taggar:

honda cbr650f plats, grill honda cbr 650f, suzuki gsx 650f, kåpa-hals överst, cbr650r, cbr650f ram glida, cbr650f täcka, cb radio, honda cbr 600 f 2011 bak, cbr500r kåpa

Funktioner:

100% Helt Nya,Aldrig Monterade,Hög Kvalitet

Lätt Att Installera

Specifikation:

Färg: Som Bild (Vi har Röda,Blå,Vit,Svart färg.Du kan kontakta oss )

Material : Hög kvalitet ABS-plast

Passar HONDA :

CBR650F-CB650F 2014-2016

Paketet Innehåller:

1*Rear Seat Cover

Instruktion för Installation är Inte Inkluderar

1.Köp inte om du inte bekräfta att du kan använda dem är det bara att fråga oss för detaljerad ritning för att kontrollera om de är lämpliga. 2.Du kommer att få objektet samma som bilder.kanske lite skillnad på färg som ljuset vid fotografering.

3.Importtullar, skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln.Det innebär att rederiet kommer att ta ut dessa avgifter från dig om du vill få poster.

1.Som våra goda köparen vill kan du ge oss positiv feedback när du får den höga kvaliteten på våra produkter.Vi har alltid rabatt eller present till andra köper kunder som ger oss positiv feedback. 2.Vi visade leveranstiden till kunder, så glöm inte att lämna oss negativ feedback om ditt paket anlänt sent, det är beroende på fraktföretaget. 3.Tveka inte att maila oss om frågor, kommer vi att svara inom 12 timmar.Öppna inte tvist eller lämna negativ feedback lätt , lita på oss och maila oss direkt , alla frågor kan lösas.

Alipay är att Föredra.T T ,Västra Union ,Paypal också vara godtagbart.

1.Vänligen kontakta oss via e-post inom 30 dagar om du behöver en retur. 2.Returnera varan skall vara i ursprungligt skick, skickade tillbaka varan till den adress vi berätta för dig. 3.Köpeskillingen återbetalas men fraktkostnad är inte återbetalas om köparen att köpa produkter i misstag ,köpare måste ge tillbaka fraktkostnaden . 4.Köpare kan begära full återbetalning inkluderar frakt kostnad eller ändra produkter utan kostnad, om vi skrev fel produkter, missade paket av rederiet , dålig kvalitet eller produkter som är trasiga vid leverans(kräver tydliga bilder av produkter och paket).

1.Leverans tid som följande: 2. Kanske kommer det att finnas en viss fördröjning som rederiet eller tull, önskar du kontakta oss om förseningar , men inte för att öppna en tvist så är det inte vårt misstag. 3. När du väljer att skicka med express, ibland kommer vi inte att skicka med bud du valt , eftersom det kommer att vara några problem med avslut på tullen, och kanske leveranstid är inte snabbast

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke CAKEN

Liknande produkter