Moderna Seascape Affischer och tryck på Duk Wall Art oljemålning Panoramautsikt över Stranden Dekorativa Målningar för Vardagsrum Inredning

Ny produkt

33.33 kr

43.90 kr

-25%

Taggar:

tång sax fisg, naturel pärlor vatten, recept oakleys, pearl fest födelsedag, msi gt72vr viktiga gångjärn, preseed metall google, msi gt 70 bärbar fläkt, ponchos vuxna design, ponco regnrock barn

Produkter Visa: - affischen är tryckt på Canvas vad är en typ av bästa materialet för affisch, den är tjock, kraftig, vattentät, affisch har levande färger och inte kommer att blekna.Den är idealisk för hem och inredning, barn sovrum dekoration, vardagsrum inredning, matsal och så vidare.

- Affischen kommer utan gräns, om du behöver ram, vänligen bekräfta till oss innan du beställer.

Obs: Det är affischen bara, trä-ram ingår inte Påminna våra kunder om något Viktigt: på Grund av olika ljuseffekter mellan datorskärmar, mobiltelefoner, färgen på objekten kommer att vara lite annorlunda från att visa bilder i Vår butik, Tack för visad Förståelse, När du beställer den , vänligen dubbelkolla är storleken är vad som är rätt storlek du vill ha. - Utan ram eller utan töjning Packning sätt är enligt nedan Bild :

Vi Är Tillverkare av canvas utskrifter och oljemålning i Staden Yiwu, Zhejiang-Provinsen, Kina.Vår Fabrik täcker en yta på 3500 kvadratmeter, vi har 8 set Digital Print Maskiner och 53 konstnärer.Vi har 8 års Internationella verksamhet sedan år 2008, kan Vi skicka med Luft och över Hav av Behållare.Om du planerar att köpa mer, vänligen kontakta oss, kommer vi att skicka vår nyaste katalogerna och bästa pris.

Alla paket kommer att skickas med kollinummer i 1~3 arbetsdagar (Kort hanteringstid och gratis frakt) , ePacket och Kina postar flygpost är vår standard tjänsten, tag kontakt med oss om du vill ha snabb leverans.

Observera:

- Se till att din adress är korrekt eller komplett innan beställning;

- Förväntad leverans daterad kommer att påverkas av tull -, väder etc., ibland kan det ta lite längre tid att få paketet, tag kontakt med oss för att förlänga din beställning skydd tid.

100% Tillfredsställelse garanteras .Alla våra målningar är högupplöst version, är du välkommen att kontakta oss om det finns någon kvalitet problem, poster som inte fått osv, återbetalning eller utbyte är acceptabelt.Vänligen lämna inte en negativ feedback innan du kontaktar oss.

Lämna gärna Feedback med 5 Stjärnor om du är nöjd med våra produkter och tjänster, för Din positiva feedback är till stor hjälp för andra köpare och oss.

Om du har några problem med våra produkter eller tjänster , vänligen kontakta oss först innan du lämna negativ feedback, Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet i tid för att göra dig lycklig.Tack så mycket.

Utan ram Duk tryckt endast( utan ram)
Målning Innehåll Moderna Seascape Dekorativ Målning
Stil Moderna
Anpassad storlek och design Vi accepterar anpassad storlek och målningar
Medium Vattenfast Bläck
Måleriet Storlek 20x60cm, 30x90cm, ... 60x180cm
Modell Nummer PC7921
Ram No
Produkten webb Hem,Hus,Vardagsrum,Sovrum,Kontor,Caféer,Hotell
Form Enda
Formen Horisontella Rektangel
Stöd För Bas Canvas
Original No
Varumärke FajerminArt
Affisch Duk Målning Modern Rysk Affisch
Heminredning Wall Art-Affisch
Ram-läget Utan ram
Målning Stil & Teknik Hög Kvalitet, Digital Tryckt
Technics Sprutmålning
Typ Canvas Utskrifter
Hög Kvalitet Billigare Pris
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material Canvas
Ämnen Seascape

Liknande produkter