Lätt DIY Gaming Mouse Ihålig Ut Skal MOD Fall För FPS Gamer Cooler Master MM710 Ändra Zowie FK2 Trådlöst

Ny produkt

514.92 kr

1 029.74 kr

-50%

Taggar:

musen, mause sem fio, tom pc spel, cooler master mm710, corsair rgb, lqs gaming mouse, cooler master fläkt, s2 zowie, musen rapoo, mouse wireless

Produkt Information:

Denna tjänst är att omvandla den kyla Högsta MM710 i dina händer i handen känsla av zowie FK2. Denna stil är tillverkad av triple kolfiber slaktkropp konstruktion med hög styrka.

Även om ytan inte verkar ha en hel del urholkad, de delar som kommer i kontakt med händerna är i princip omfattas av material, och den ursprungliga sidan och DPI-knappen är kvar på samma gång.Det är ett hål i ryggen, och vikten kommer att flyta runt 49 g efter ändring(Påverkas av partiet att skriva material), back utan hål bör väga om 3G.

På grund av den nuvarande tekniska begränsning av 3D-printing industry, skalet har situationen av kornighet, konsistens och färg skillnaden och gapet mellan knappen och sidan skalet kan vara ojämn,utseende perfektionister bör vara noga med att köpa.

Normalt beställning kommer att levereras inom 7 dagar.Eftersom denna stil är nya, senaste leverans tid får överstiga 9 dagar.

Paketet Inkluderar:

Standard Edition är vit färg,Uppgraderade version och Ingen tillbaka hål är Svart färg.

1 * Mus Fråga(Utan Mus)

Typ Musen Skal
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke hokeyio

Liknande produkter