Rocketek USB 3.0 Typ c PCI-E-expansionskort 5 Portar Adapter Extern Controller Express-19-pin kabel-SATA-strömkontakt Sladd

Ny produkt

180.49 kr

277.69 kr

-36%

Taggar:

633anhmw, pci-express x1, na server, pcie-riser, 2 esata, pcie x1, pci-sata till, anpassa sata-usb, 1tb ssd, pcie-usb

USB 3.0-kortläsare Bluetooth-adapter för USB-OTG 2 .0 kortläsare för XQD-kort läsare

Minneskort fall 600Mbps WIFI-Adapter SD/TF-USB 3.0-HUB USB-Numeriska Knappsatsen Produkt beskrivning

Eletrand Uppgraderad Version PCI-E USB 3.0-expansionskort.Ingen behöver Föraren,Plug and Play Gör det enkelt använda!Är du fortfarande worrya bout ofta uppdaterade drivrutiner?

Vi är Uppgraderad version, traditionella PCI-E till-USB på marknaden, vi är speciellt utformad 19-pin USB 3 USB 3.0-portar och 2 USB-C-port.Så gör det inget behov av någon förare arbeta mer enkelt.Vänligen Observera: Detta är INTE en PCI-E till-USB , Det är 19-pin-3.0-port till USB-kort, så det behöver inte föraren.Detta USB 3.0 PCI-E Expansion Kort kan endast användas på den stationära DATORN som inuti har den 19-pin usb 3.0-port.

PCI Express-Kort för Expansion med 3 USB 3.0-Portar, 2 USB-C-portar: Med snabb och enkel installation, detta PCI-Express-kort utökar din PC med 3 snabba USB3.0 och 2 USB-C gränssnitt, erbjuder en enkel lösning för att ansluta till USB 3.0-enheter från din standard desktop-PC .Operativsystem Som Stöds:

Windows XP, Windows 7,Windows 8 och Fönster 10, Vista,Mac OS X, Linux och Chrome OS.Med Hjälp Av Steg

1.Hitta motsvarande 19-pin-kontakten på moderkortet.Anslut sedan USB-port till det med USB 3.0-19Pin-kabel.(Vänligen notera: om 19-pin-kontakten på moderkortet är upptagna, var vänlig dra ur nätkabeln från vägguttaget och anslut den till USB-UT(19-pin).Porten på expansionskortet.

2.Anslut STRÖM-I port till strömförsörjning med sata-strömkabel.

3.Hitta motsvarande PCI-E gränssnitt på moderkortet för att ansluta till expansionskortet och dra åt skruvarna.Paketet Innehåll

*USB 3.0 PCI-E-adapter

*Sata 1 till 2 strömkabel

*19-pin USB-kabel

*Skruvar Obs:

Detta USB 3.0 PC-E expansionskort kan bara använda den stationära DATORN som inuti har den 19-pin usb 3.0-port; Becaese detta är inte av en PCI-E DET ÄR AV 19-pin USB 3.0-port(som Nu är nästan alla PC har 19-pin usb 3.0-port.Men om din PC är mer än 10 år gamla, vänligen kontrollera din värd.) 1. 【PCI-E till USB/av Typ C expansionskort】 3 USB 3.0-portar, 2 USB-C-portar.PCI-E för att USB3.1: Utöka din dator med flera portar, USB-och EN USB-C. USB-A är nedåt kompatibel med USB3.0/USB2.0. USB-port C ger bekvämlighet till din Typ-C enheter.

2. 【USB 3.0-Portar】Upp till 5Gbp/s, bakåtkompatibel med USB 2.0 och 1.1-enheter.han faktiska överföringshastigheten begränsas av inställning av enhet som är ansluten.Anslut till din smart-telefonen, tablett och hårddisk för enkel överföring av data.Samtidigt ansluta med trådbunden/trådlös mus & tangentbord.

3. 【Multi-port PCI-E TILL Typ C】Eletrand Express-Kort har 2 USB-C Data hamnar.High-Speed USB-C ger den snabbaste USB-C kan snabb dataöverföring, Kan connectwith din Typ C devoice.

4. 【Kompatibilitet med operativsystem】Windows XP, Windows 7,Windows 8 och Fönster 10, Vista,Mac OS X, Linux och Chrome OS.Alla Behöver inte Föraren, Plug and Play.Vänligen Observera: Detta är INTE en PCI-E till-USB , Det är 19-pin-3.0-port till USB-kort, så det behöver inte föraren.Detta USB 3.0 PCI-E Expansion Kort kan endast användas på den stationära DATORN som inuti har den 19-pin usb 3.0-port.

5. 【Vad du får】2-portar USB-C, 3 portar för USB 3.0 PCI-E-adapter; SATA-1 till 2 ström-kabel, 19-pin-till-USB-kabel

Paket Ja
Typ Av Gränssnitt PCI Express
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Modell Nummer HC425
Varumärke Rocketek
Certifiering INGEN

Liknande produkter