6.3" Realme 3 Pro LCD Med Ram För OPPO RMX1851 LCD-Realme Lite X-Bildskärm Touch Sensor Digitizer Montering Ersättning

Ny produkt

234.42 kr

260.44 kr

-10%

Taggar:

realme 3 pro skärm, rino3 pro, realme 2x pro display, visa realme 3, alpha vattenpipa, realme 3 pro stötsäker, 7t, screen umidigi, realme 3-skärm, lcd-skärmen telefon realme 15

6.3" LCD Med Ram För OPPO Realme 3 Pro RMX1851 LCD-Realme Lite X-Bildskärm Touch Sensor Digitizer Montering Ersättning

Kompatibel Med : För OPPO Realme 3 Pro RMX1851 / Realme X-Lite

☞☞☞☞☞☞Beakta : Pls testa det innan du installerar det på din telefon,eller så kommer vi inte att acceptera någon tvist efter.

Efter att du mottagit objekt,vänligen installera inte skärmen direkt,du kan länka flex kabel till moderkortet och testa först för att se till att det fungerar perfekt.Om du inte är bra på att ersätta LCD,föreslår vi att du kan hitta en professionell underhåll person för att ersätta det.

Under Villkoren I Garantin:(behöver video och foto bevis,detta är nödvändigt)

(1).När du får paketet,och paketet var skadat.inte loggar i paketet.Om du redan är inloggad, se till att ge några skadade bilder av den yttre förpackningen och objekt. (2).Du upptäcker att varan är skadad när du openning paketet.visa tillbaka för lcd,vi har en logotyp på baksidan. (3).Du hittar det inte fungerar när du testar,och du inte har installerat det. (4).Du får fel färger eller modeller. (5).Du har inte fått de artiklar som efter en effektiv leverans tid.

Nedan Villkor Är Inte I Garantin:

(1).Du inte test objekten innan du installerar det. (2).Produkten var trasig, men du kan inte ge några bilder av den skadade yttre förpackningen. (3).Inga-att arbeta eller skadas på grund av felaktig installation. (4).Du har använt objekt. (5).Du har inte tagit emot paketet, eftersom du lämnade fel adress eller telefonnummer. (6).Produkten överstiger garanti---3 Månader.Produkter som skadats på grund av mänskliga orsaker omfattas inte av garantin.

Vänlig Påminnelse:

1.Vänligen tillåt lite färg variation för olika display inställning. 2.Vänligen kontrollera din telefonmodell noggrant för att undvika att köpa fel. 3.Vi har bara en uppsättning verktyg för alla paket.Om du har köpt flera skärmar och behöver fler uppsättningar av verktyg, vänligen gör en notering i beställningen eller skicka ett meddelande till oss.Antalet verktyg är högst samma antal skärmar.

Tack för ditt köp,Bästa hälsningar.

Fri Retur Steg:

1. Öppna en "Retur av Varor" tvist,Välja "Easy Lokala Return"-"ingen anledning" 2. Din avkastning begäran kommer att kontrolleras inom 2 dagar. 3. En gång efter din returbegäran är godkänd, klicka på"Få en Gratis spårningsnummer" - knappen på tvist sidan inom 5 dagar att få unika Fri Retur etikett i tid, och om inte, kommer ditt mål vara att ha stängt 0 återbetalning direkt och det kommer inte finnas mer möjligheter att återuppta tvisten gäller. 4. Ladda ner och skriv Ut Gratis returetikett. 5. Packa dina returnerade paket på ett säkert sätt. 6. Ta returer och tryckta Gratis returetikett till något särskilt avkastning led - ju förr desto tidigare för att få återbetalning. 7. Fram för den Fria Return label med det återgår till kontorist. 8. Vänta på att din återbetalning, som kommer att ges en gång har vi kollat din produkt(er).

hantering tid Skickas ut inom 24
Artikel Skick Nya
Skärmupplösning 2160*1080
Modell Vi kan erbjuda alla typer av reservdelar för mobiltelefon
färg svart
Varumärke OTOZISON
Modell Nummer För OPPO Realme 3 Pro RMX1851 / Realme X-Lite
Skärm > 3"
Kvalitetskontroll Testas väl innan leverans
Certifiering INGEN
Touch-Screen Typ Kapacitiv Skärm
Efter service En efter en efter-service
Typ LCD Display med Touch Screen Digitizer Församling
Kompatibel Varumärke OPPO
Garanti Tid 3 Månader (med Undantag för de mänskliga skador)
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material IPS
Storlek 6.3 inch
Real Pixel 2340*1080
LCD-Kit Ja

Liknande produkter