36V/48V 500W 22A, Borstlösa DC Elcykeln Controller+KT-LCD8H LCD3 LED900 Färg Visas En Uppsättning, för 500W Elcykel Kit

Ny produkt

279.50 kr

307.14 kr

-9%

Taggar:

elcykeln hastighet display, controller controller 36v, kt lcd8h kontroll, 1500w batteri, våg controller 36v 250w, visa kt, intelligent kt lcd-display 3, cykel elektr, 36v 300w controller, vind-styrenhet 36v

Display för att välja :

KT-LCD8H eller KT-LED900 eller KT - LCD3

Controller Tekniska Data:

Lämplig för elektrisk cykel och skoter, Mekaniska eller elektriska gaffeltruckar etc.

Maximal ström:22±1A

Spänning: DC 36V/48V

Märkström: 11A

Hastigheten ställs:1-4.2 V

Broms-ingång :LÅG-NIVÅ

Låg spänning skydd:DC30/40±0,5 V

Driftförhållanden: -40~80 ° C

Färg: Silver

Certifiering: CE

LCD-Data displayen:det visar ridning hastighet, en enda körsträcka och ackumulerad körsträcka, körtid, power-hjälpa växel, motor effekt och temperatur, batterispänning och laddningsnivå, broms status och används omgivningstemperatur cykling och andra parametrar.

Stöd för Regenerativ Funktion (måste använda våra LCD-Display tillsammans för att aktivt denna funktion)

Ansökan: För Max.500W hub Motor ,500W Elcykel kit

Om service efter försäljning

1. Vårt mål är att kunden är nöjd!

2. Efter att du har fått varan, om du inte vet hur man använder den, kan du känna dig fritt att kontakta oss, vi gör vårt bästa för att ta itu med alla problem.

3. Inom 5 dagar efter att du mottagit varorna, om du tycker det finns problem med varor, vänligen kontakta oss, efter vår ingenjör kollade bilderna och vittnesmålen du erbjuder och se till att det är ture, vi kommer överens om att ge nya varor till dig eller returnera varan.Både av oss bära halva frakten.Alla returnerade varor måste vara i original förpackning, och du måste förse oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och din po-nummer.Efter att vi fått dig varor, vi kommer att återbetala hela beloppet.

4. Om du känner att den service vi gör inte är bra nog, vänligen meddela oss, Vi uppskattar dina förslag och vi kommer att fortsätta att förbättra

Om Feedback

1. Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.

Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

2. Vi uppskattar om ni skulle kunna ge oss 5-STJÄRNIGA Feedback och lämna Positiv Feedback på alibaba efter transaktionen är avslutad,och vi kommer att ge dig lite rabatt eller någon present till din nästa beställning

-Vi säkert kommer att lämna dig Positiv Feedback när leveransen bekräftas.

3. Om du har några andra produkter som inte kommer att ha på vår hemsida,kan du berätta för mig!Något vi gjort inte är bra,Pls berätta för oss!

4. Jag är mycket uppskattat om du kan ge mig positiv feedback när du får varorna,om du har några problem,vänligen glöm inte att kontakta mig asap.Tack.

Typ Controller
Varumärke NIBEDU
färg SILVER
Hastigheten ställs 1-4.2 V
Nominell Spänning DC-36V/48V
Broms-ingång Låg Nivå
Max Ström 22±1A
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter