KOM-TV Boltzen Ljus Perseus RGBDT 20 Watts Bärbar Silm LED-Panel Ljus P-20R Led video light

Ny produkt

885.30 kr

Taggar:

gh5 rigg, cametv, kom tv, den grekiska mytologin skulptur, fresnel, maneter affisch, fresnel-led, piscifun rulle, rdta, mattebox

KOM-TV Boltzen Ljus Perseus RGBDT 20 Watts Bärbar Silm LED-Panel Ljus P-20R

Valfritt: 1 X 2,4 m Multi-function Stå (SD1): +$68.00 1 X Boltzen LED Commander (BLEDC01): +$28.00

Produkt Information

Våra RGBDT lampor har en ny teknik var vi lägga till Dagsljus och Volfram LED RGB-LED.RGB-LED kan visa Röda, Gröna och Blå och kan anpassa sig till vilken färg som helst.Med RGB LED när man försöker simulera Dagsljus eller Volfram, CRI-värde drops.By lägga till både Dagsljus och Volfram LED RGB-LED som vi kan ge både 5600K (Dagsljus) och 3200K (Volfram), samtidigt som en hög CRI.Att kombinera både RGB-belysning med Dagsljus och Volfram har vi skapat namnet på RGBDT.

Den RGBDT LED-lampor har 2 grupper av LED RGB och DT.För färg utbud av 3200K att 5600K DT grupp av LED kommer att lysa med en hög CRI av 98. När du väljer en färg utbud nedan 3200K eller ovan 5600K RGB och DT grupper av lampor kommer att lysa med ett CRI på cirka 94. Genom att lägga till DT grupp till RGB-LED har vi möjlighet att upprätthålla en hög CRI under större delen av produktionen.

Andra varor som bara använder RGB kan se 98 CRI på 3200K, men som faller av till 88 CRI på 5600K.En hög CRI över ljus är viktigt och Boltzen RGBDT serie av lampor ger den funktionen.

Har Ansökan kontroll via Wi-fi.

Funktioner: inbyggd WiFi Trådlös Fjärrkontroll Ingår DMX-Funktionen (Inställning är tillgänglig på ljuset också tillgängliga via den trådlösa fjärrkontrollen och APP) Produkt Bilder

Vad Ingår?

TILLVAL:

Vänligen välj alternativet ovan för att få till ett rabatterat pris när du köper med ett ljus.

Varumärke cametv
Modell Nummer P-20R
Paket Ja

Liknande produkter