Zocept Hög Kvalitet 90% Ull, 10% Kashmir Garn Sticka Kvinnors Tröja Höst Vinter Polotröja bästa Kvinnliga Elegant Tröja

Ny produkt

339.39 kr

565.69 kr

-41%

Taggar:

tröja av ull, 100 kashmirtröja, cashmer, polotröja i ull, cashmer tröja, kashmir blandning tröja, cashmer tröja kvinnor, cashemere tröja, lamm ull tröja, tröja

48221 2019 nyanlända cashmere tröja garn tunn tröja

Storlekstabell

Not 1: 1 cm= 0.3937 tum 1 tum= 2,54 cm Not 2: det kan vara lite skillnad i färg.på grund av datorns bildskärm inställningar.Not 3: i och med skillnaden i mätmetod, 1-3 cm i storlek avvikelse.

Uppmärksamhet!!Tabellen visar utanför parametrar av jackan.Enskilda storlek bör bestämmas av din figur parametrar plus 2-4 cm,till exempel om din omkrets är 96 cm sedan 96+4=100 cm så den är i Storlek XL/48

Visa upp Modellen och Produkt

Tvätt-Instruktioner

1. Förbereda en kastrull med varmt vatten först, vatten styrs temperaturen på ca 30 grader, häll sedan en liten ull speciella rengöringsmedel i vattnet, så att det smutsiga cashmere tröja är indränkt i vatten i ca 15 minuter, vattnet har inte gått cashmere tröja.Bara bra. 2, nästa indränkt cashmere tröja kan tvättas, kan du välja att pressa sätt eller försiktigt klappa sätt (minns inte att tvinga kashmir tröja för att undvika att skada den cashmere tröja), för svåra fläckar i ringning och Vid ärmslut, en liten mängd tvättmedel kan användas för nyckeln tvätta tvätta den ordentligt. 3, skölj sedan med rent vatten, här kan du ta lite sköljmedel (schampo) och tillämpa den på cashmere tröja, så att cashmere tröja känns mjukare och mer glänsande! 4. Skölj rengöras cashmere tröja och torka av den med lite vatten.Det kan vara kakel-och torkas.Här kan du använda kläder korgen, satte den på en välventilerad plats och ordna tvättas cashmere tröja. (Får inte utsättas för sol)

Märke Berättelse

Frakt------------------------------------------------------------------------ varor levereras inom 1~2 arbetsdag på erhållen betalning.Det kommer ta 2-4 arbetsdagar för sjöfarten i Kina.Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.GRATIS FRAKT och bara skicka med Vanlig Post eller Andra särsk line ,om du behöver poster snarast, välj leverans sätt och betala för det. *Alla avgifter eller avgifter som är köpare ansvar.Vi är inte ansvariga för eventuella egna plikt eller import skatt.Återbetalningspolicy------------------------------------------------------------------- Vi garanterar din noll risk köp upplevelsen här.Skulle vi erbjuder full återbetalning till dig,om du inte är nöjd med vår produkt .Begäran om återbetalning inom 7 dagar efter att varan mottagits.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad bära av köparen.Feedback------------------------------------------------------------------------- Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Varumärke zocept
Tjocklek STANDARD
Dekoration INGEN
Stil Casual
Material Ull
Typ Av Mönster Fast
Stängning Typ INGEN
Ärm Stil Ordinarie
Objekttyp Pullovrar
Krage Turtleneck
Technics Datorn Stickad
Modell Nummer ZO-S0921
Materialsammansättning 90% Bomull 10% Kashmir
Ärm Längd(cm) Full
Kläder För Längd Ordinarie

Liknande produkter