EarTlogis Reservdelar för Takstar HI2050 Hi-2050 Öronkuddar Stötfångare Pannband Kudde Earmuff Täcka Koppar kudde Ärm

Ny produkt

81.21 kr

99.01 kr

-18%

Taggar:

järnväg för 1911, technica hörlurar ersätter pannband, bmw e46 xdrive, takstar, hörlurar isk, hörlurar hi2050, takstar trådlöst, fallet superlux, senheiser hörlurar reservdelar, ac kondensor bil

➜Lovar:Vänligen låt oss veta innan du lämnar någon negativ feedback, 1 punkten, 2 punkten låg DSR eller öppna dispyter,Vänligen ge oss möjlighet att lösa eventuella problem och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla dina behov !!!

Q: Vad ska jag göra om mina hörlurar pads är trasig?

A: Välkomna~ EarTlogis Officiella Butik, vi är hörlurar tillbehör experter.Dedikerade till att hitta headset tillbehör för alla användare.Har marknadens bredaste sortiment av tillbehör till de flesta märken och modeller.

Q: Varför ska jag byta ut mina hörlurar kuddar ?

A: Först, Obekväma och Fula.För det andra bakterier på örat pads kommer sakta att växa på Lång sikt använda, är skadliga för hälsan.

Q: Vad ska jag göra om jag inte hittar den passar Delar?

Svar: Kontakta vår kundtjänst, vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose dina behov

﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏

✲ Detaljerad: 100% helt ny och hög kvalitet & Inte origina

✲ Material: Mjukt Skinn & Mjuk Svamp

✲ Färg: Svart

✲ Post lista: 1 Par Öronkuddar(täcker)( 2st ) / 1 St Pannband ( 1st ) / 1 par Öronkuddar (3st ) (Inte ingår hörlurar)

✲ Passar för: Takstar HI2050 Hörlurar.

※ Produkt Bilderna Togs I Slag.

※Tips: låt 1-2mm skiljer sig på grund av manuell mätning, (Alla mått i mm obs (1 mm=0.039 tum).Tack omvandlare

☀ Välkommen till EarTlogis Officiella Butik, detta är hörlurar tillbehör experter.Vi är specialiserade på hörlurar och dedikerade till att hitta headset tillbehör för alla användare.Vi har marknadens bredaste sortiment av tillbehör till de flesta märken och modeller.Om du inte hittar den passar tillbehör i butiken, vänligen kontakta vår kundtjänst.Du kommer att bli förvånad.

1.Språk: Vårt team kommer från olika länder, och säkerställa kommunikation är fritt från hinder. 2.Online Tid: Det finns en skillnad mellan länder, så vi är ledsen för att inte kunna svara för att information i tid.Men vi lovar, svara på meddelanden inom 12 timmar. 3.Andra: oavsett vilken tid, vad som är problemet, är du välkommen att kontakta kundservice, och vi kommer att ge dig en nöjd svar.

I. Vi Accepterar Visa, MasterCar, Maestro, banköverföring, Western Union, paypal ...II.Betalning Misslyckades 1.Vänligen Ändra Sättet att Betala. 2.Kontakta Butik Kundservice. 3."Hjälp-Kundtjänst" Vi shipp av kvalitet och logistik.Du kan välja : www.mezzaluna.se Standard Frakt, China Post, EMS, UPS, Fedex, E-Packet... ※Tips:Vi har inte möjlighet att kontrollera leveranstiden, eftersom det är som bearbetats av Tredje-part tjänst, men om paketet inte kommer fram inom förväntad tid, vänligen kontakta oss, så hjälper vi dig att spåra det och ge dig en nöjd svar.※ ## HUR BANAN? ## 1.Du kan kolla det på köparens sida. 2.Global Spårning av Order: https://global.cainiao.com 3.17 Spår: https://www.17track.net I. GLAD# Om du är nöjd med vår artikel och service, ger oss 5-STJÄRNIGA feedback (Bifoga foto,om möjligt) när du tar emot paketet. ※Det är uppmuntran och stöd för vårt arbete.※ II.OLYCKLIG# Vänligen låt oss veta innan du lämnar någon negativ feedback, 1 punkten, 2 punkten låg DSR eller öppna dispyter,Vänligen ge oss möjlighet att lösa eventuella problem och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla dina behov. ※Detta är en möjlighet för oss att korrigera misstag och förbättra tjänsternas kvalitet.※ ---Tack !!!---

Varumärke EarTlogis
Objekttyp Öronkuddar
Modell Nummer För Takstar HEJ 2050 Hörlurar Hörlurar
Storlek Standard
Material Läder
Paket Ja

Liknande produkter