För Xiaomi Poco X3 NFC Fall Spegel Vänd Stå skalet För Xiaomi Redmi 9 9A 9AT / Redmi 9C NFC Fall Redmi9C PocoX3 NFC funda

Ny produkt

44.36 kr

52.76 kr

-16%

Taggar:

mi9 xiaomi, fallet poco x3 nfc, pocos x3 nfc fall, case poco x3, casa xiaomi redmi 4, hydrogel xiaomi redmi 8, fall för neffos c9 max, 9c redmi, xiomi röda mi gå, fall för xiaomi poco x3 nfc

För Xiaomi Poco X3 NFC Fall Spegel Vänd Stå skalet För Xiaomi Redmi 9 9A 9AT / Redmi 9C NFC Fall Redmi9C PocoX3 NFC funda

Funktion:

1.För Poco X3 NFC Fall

2.Material: Läder + Hård Plast

3.100% Helt Ny,Hög Kvalitet

4.Mode design,lätt att installera och ta bort

5.Skydda din telefon från damm,repor,stötar och tålig

Ryska Vän Uppmärksamma Snälla!!!

- Fyll i mottagarens fullständiga namn i den ordning som på grund av ny policy för ryska tullen,annars kanske du inte får paketet äntligen .

- Vi är inte ansvariga för misslyckade leveransen som orsakas av att kunden inte tillhandahåller tillräckligt med information när du gör beställningen.

Betalning

Vänligen kontakta oss om du har några frågor med betalningen.Vänligen välj ett leveranssätt när du gör en ny beställning.Observera att import tullar, skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln eller fraktkostnader.Du kan kontakta ditt lands tullkontor för att bestämma vad dessa merkostnader kommer att debiteras när man köper produkten.Dessa laddningar är köpare ansvar.

Frakt

1.Vi kommer att skicka ut order inom 1-3 arbetsdag efter rensas betalning (utom veckoslut och helgdagar).Vänligen kontrollera din adress när du betalar för beställning.

2.Vi erbjuder Gratis Leverans Via "Kina Inlägg Vanliga Små Paket Plus ", Som inte Kan spåra efter att ha lämnat Kina, Om du behöver Full Spårning ,välj "www.mezzaluna.se standardleverans"," China Air", eller andra , och lägga till mer på att spåra .Tack för ditt förstå!

3.Produkten är på väg utomlands från Kina , så att leverans kommer att ta längre tid än den inhemska sjöfarten.ibland internationell leverans är starkt beroende av post-bärare och lokala seder och skatter.om du inte fått dina varor i tid ,kontakta oss omedelbart,Vi ber om din förståelse.Tack!

Återbetalning

Vi accepterar retur-och bytesrätt om objektet har någon defekt.Tveka inte att kontakta oss om du har några problem med produkten.Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig att lösa eventuella problem.

Observera:

Om varan skadas av brevbärarens,kan vi erbjuda dig en ersättning eller en del återbetalning enligt postens villkor.Om objektet är inte som beskrivs,vi kan göra en återbetalning eller ersättning till dig.Om du inte är nöjd med de föremål för någon anledning, kan du kontakta oss för att byta eller returnera och du behöver bara betala för returfrakten.Feedback

Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.

Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, snälla lugna ner dig att kontakta oss för första gången ,vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.

Modell Nummer 1 For Xiaomi Poco X3 NFC Case
Design Vanligt
Funktion Anti-knock
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Funktioner Spegel Vänd Stå Täcka Fall
Material Plast Spegel + Läder
Modell Nummer 2 För Redmi 9C NFC fall
Funktion 1 Flip Stå Spegel Telefonen Fall
Compatible Xiaomi Model Redmi 9C
Modell Nummer 3 Carcasas fundas coque capa etui telefonen fall för Poco X3 NFC
Varumärke MEAFORD
Typ Flip Case
Modell Nummer 5 För Redmi 9A / 9AT Fall
Har 2 Spegel Luckan Kickstand Funktion
färg Silver,Svart,Guld,guld,mörkblå
Kompatibel Varumärke Xiaomi
Modell Nummer 4 För Redmi 9 fall
Grossist Support,kontakta oss för bättre pris

Liknande produkter