NYA ryska Tangentbordet för Lenovo IdeaPad 320-17 320-17IKB 320-17ISK laptop RU-tangentbord

Ny produkt

130.08 kr

162.61 kr

-21%

Taggar:

gäller för lenovo tb 8504f, Tangentbord, lenova ideapad 330, mekaniska tangentbord, ips lenovo ideapad l340, lenovo s340, e6420, t440, teclados mecanicos, sv ryska tangentbord

språk:ryska

färg: svart

Garanti:180days

Skick:Ny

Det är mycket viktigt:

Den bild av våra varor är i fysisk displayen.

Om det finns många färger i produkt, vänligen notera att den färg du behöver vid köpet.Annars kan vi skicka det med standard färg.

Vänligen bekräfta att din maskin typ, tangentbord språk, storlek, färg och layout av nycklar innan köp. (om det inbyggda tangentbordet Enter-tangenten är olika, det kan inte vara installerat).

Transportrelaterade:

Först av allt, var vänlig och bekräfta att adressen i din beställning, telefon, namn, postnummer är okej, eftersom de kommer att påverka leverans och leverans av paket.

1. normal leveranstid av den ekonomiska standarden transport inom 20-60 dagar (exklusive säljarens hanteringstid), Brasilien område i 90 dagar.

2. Det kommer att ta längre tid om leveransförsening meddelas.

3. snabb transport är oftast levereras i 5-10 dagar och frakten är dyr. (exklusive säljarens hanteringstid)

4, på grund av internationella transporter, det kommer att vara en mängd olika omständigheter som leder till försening.Om du har några frågor, vänligen lämna ett meddelande till säljaren.Vi kommer att ta med dig för första gången.

Frågor som behöver uppmärksammas:

1, vänligen bekräfta att din maskin modell innan köp.

2, jämför gärna säljarens bilden innan köp för att matcha dina behov.Om det finns en skillnad, vänligen lämna ett meddelande till säljaren och sedan köpa det.

3, vänligen uppmärksamma och följa upp din logistik information i tid efter det att säljaren skickar ut paket, så att inte påverka leveranstiden.

4, har du några frågor vänligen skicka ett meddelande till säljaren, kommer vi att svara dig så snart som möjligt.

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke OPQRS
Kompatibel Varumärke Lenovo
STANDARD Ryska Standard
Certifiering INGEN

Liknande produkter