Fate/Grand För Cosplay Mystiska Hjältinna X Cosplay Kostym Sportkläder Dagliga Uniformer Passar Shirt+Kappa+Shorts+Strumpor+Hatt

Ny produkt

902.91 kr

Taggar:

tokyo ghoul jacka man, öde oda nobunaga, tokyo ghoul jacka kvinnor, nobunaga oda, öde grand för figur okita, tokyo ghoul kläder jacka, tokyo ghoul design jacka, öde jacka, tokyo ghoul vinter jacka, ritsuka

Karaktär: Fate/Grand För Cosplay Mystiska Hjältinna X

Artikelnummer: Cosplay kostym

Dräkten Ingår: Tröja+Kappa+Shorts+Strumpor+Hatt

Denna dräkt är att producera, om du behöver brådskande, vänligen contanct oss före beställning, tack.

Viktigt att notera: Vänligen berätta för oss att berätta för u dina mätningar: 1. höjd 2. vikt 3. byst 4. midja 5. hip (i cm eller tum)

Om Produkten:

Storlek: vänligen se vår storlekstabell vänliga innan beställning.och vänligen notera att den storlekstabell kan ha 1-3cm fel på grund av mätmetod, om du inte vet vilken storlek du ska välja, kontakta oss, vi kommer att rekommendera dig en korrekt storlek.

Färg: Den verkliga färg kan skilja sig något från bilderna visade på listan, som orsakas av många faktorer, såsom ljusstyrkan på din skärm och ljus ljusstyrka.

Leverans:

1. Vänligen lämna rätt telefonnummer och korrekt adress när du fyller din köpare information.

2. Det kommer att ta flera dagar att paketera varan, adress och få det till posten(vi kommer så snabbt som möjligt), efter att vi kommer att fylla tracking nummer, kan du hitta det i din beställning.

3. Våra leveransalternativ endast för referens kan vi välja expressfrakt sätt för din beställning, vänligen var medveten om.

4. Om det på grund av att köparen anledning, inklusive'refuse att skriva på för paketet "eller" vägra att betala skatt "eller" köpare land inlägg skäl", och så vidare, köparen har att göra allt att förlora.vi är ansvariga om resposnsibility behålla varorna lämnat Kina smidigt, när varorna lämnar Kina då köparen kommer att vara ansvarig för allt ansvar.

5. Om du har några andra förfrågan, vänligen kontakta oss, kommer vi att svara dig inom 24 timmar på grund av tidsskillnaden mellan oss.

Service efter köp:

Sjöfarten problem: Om du inte får din produkt, vänligen kontakta oss, kommer vi att kontakta rederiet för att hjälpa dig att hitta ditt paket, om skiftet har gått förlorade, vi kommer att ge dig skicka eller återbetalning.

Kvalitet problem: om produkten du har fått kvaliteten frågor, vänligen kontakta oss och skicka oss den produkt bilder efter vi in bilder, om det är problem med kvaliteten, vi kommer att ge dig delvis återbetalning, kompensation eller så kan du returnera den och få full återbetalning.(tillbaka fraktkostnaden betalas av köparen.)

Accessries problem: om produkten du har fått del saknas, vänligen kontakta oss, kommer vi att skicka den saknade delen till dig.

Utbyte: Vi erbjuder återvända för att byta tjänst, om du inte gillar färgen eller storleken inte passar, vänligen kontakta oss, kommer vi att ge dig vår adress, kan du skicka tillbaka den, efter att vi har mottagit den, kommer vi att skicka dig skillnaden färg eller storlek, och informera er om det nya tracking nummer, gå tillbaka och skicka om frakten betalas av dig.

Feedback:

Din feedback är mycket viktigt för oss, om du är nöjd med vår produkt, vänligen lämna 5-stjärniga positiv feedback, om du inte datisfied om vad du fått, kontakta oss först, vi kan lösa det här problemet, att göra dig nöjd, tack.

Speciella Användning Dräkter
Komponenter Jackor
Material Andra
Kön Unisex
Tecken Mystiska Hjältinna X
Typ Av Källa anime
Modell Nummer CYW
Objekttyp Uppsättningar
Avdelningens Namn Vuxna

Liknande produkter