SRAPR2020K10 Svarvning Verktyg Hållare Tråkigt Bar planfräsning Externa Svarv bladhållaren + 10st RPMT10T3MO Skär + Skiftnyckel

Ny produkt

120.33 kr

191.06 kr

-38%

Taggar:

rpmt, för svarv tailstock, tecknad skiftnyckel, för svarv, jätte tråkigt bar, carbid skär hållare, FNICEL, svarv bore hållare, kriterium tråkigt bar skär, svarv-verktyg för skärande bearbetning hållare

Paket ingår:

1 x Verktyg Hållare + 1 x Skiftnyckel + 10 x Skär

Specifikation:

Helt nya

Verktyg hållare modell: SRAPR2020K10

Skär modell: RPMT10T3MO

Material: Hård Legering

Färg: Grå & Koppar

Verktyg hållare storlek: ca. 20*20*100mm

Skär storlek: 9*2 mm (Inner Diameter: 5mm)

Funktion:

Tillbehör stål är bra, att minska användaren kostnaden för verktyget.

Hög greppstyrka, slagtålighet och stark, tydlig hastighet fördel i att skära av en stor marginal och behandling.

För att hålla snäva toleranser oöverträffad prestanda.

Praktisk och en mängd olika behandlingar miljöer, även i mycket smutsiga miljöer såsom gjutjärn har också bra egenskaper.

Användaren fastspänning och bekvämt sätt att ersätta, bara en skiftnyckel för att slutföra byte av blad och pad.

God seghet och hårdhet.

Hållbara i användning.

Lämplig för enkel stål bearbetning.

Observera:

Vänligen tillåt 0-1cm fel på grund av manuell mätning.

Artikel färg som visas på bilderna kan vara att visa något annorlunda på din datorskärm eftersom skärmar är inte kalibrerad samma.

Betalning

1.Vi accepterar Alipay, Västra Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2.Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

3.Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste göras inom 3 dagar.

Frakt

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

6. Om du inte har fått din försändelse inom den tid, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

8. Vi säljaren är inte ansvarig för importtullar, köpare är ansvariga för det.Eventuella tvister som orsakas av detta är oskäligt.

9. BR köparen lämna cpf eller cnpj, det kommer att bli bättre för dig att få det snabbare.tack

Återbetalning 1. Vi accepterar E-post förfrågningar om returer inom 7 arbetsdagar från mottagandet av din beställning.

2. Om objektet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och vi kommer inte att fråga dig en återbetalning eller ersättning. 3. Om du inte är nöjd när du har fått varan, var vänlig och returnera det inom 7 dagar för byte eller pengarna tillbaka.Vänligen kontakta oss för en återgång guide innan du returnerar den. 4. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och ditt order ID. 5. Om objektet är defekt i 3 månader, Vi kommer att skicka dig en ersättningsprodukt utan extra kostnad, eller erbjuda återbetalning efter att vi fått den defekta varan. 6. Om produkten är defekt efter 3 månader, kan du fortfarande skicka tillbaka det till oss.Vi kommer att skicka dig ett nytt efter att ha fått den defekta varan.Men du behöver betala för den extra fraktkostnaden. 7. Du samtycker till att alla av de ovan listade politik vid beställning på www.mezzaluna.se!Feedback Om du är nöjd med våra produkter, Kan du ge oss 5 Stjärnor Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först innan du lämna negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.Vi kommer att ge dig en positiv feedback efter att ha mottagit betalningen.Om du inte är nöjd med ditt objekt, vänligen kontakta vår Kundtjänst.

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.

Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Hårdhet Hög hårdhet
Beläggning Andra
Material Hårda Legeringar
Modell Nummer Svarvverktyg
Användning Externa Svarvning Verktyg
Varumärke FNICEL

Liknande produkter