Män Biker Punk Trucker Byxor Fob Svart Nyckelring Jean Plånbok Kedja YL-89

Ny produkt

176.16 kr

Taggar:

läder plånbok, anna nyckelring, kedjan byxa, cowboy hatt nyckelring, brons plånbokskedjor, armani jean, biker man plånbok, 2021 oxens år nyckelring, lastbilschauffören plånbok, massa kedja jeans

Kedja

Meterial: 100% Metall

Huvudsakliga Färg: svart

Längd : ca.27.5 tums(70cm)

FRAKT

Snabb och Saft Frakt,Noggrant Förpackning

Alla paket har en spårningsnummer

Till oss : genom Epacket 7-14 dagar

Till andra länder och: av Kina Efter 14-21 dagar

Betalning

* Du kan betala varan med: Kreditkort , real-time banköverföring offline betalningar ( banköverföringar och Western Union ).Du kan välja en metod som är mest bekvämt för dig.

* För att skydda dina intressen, din betalning kommer att vara tillfälligt innehas av www.mezzaluna.se, och kommer inte att släppas förrän du har tagit emot din beställning och är statisfied med det.

Returrätt

vi vill att du är nöjd med ditt köp, men vi förstår att ibland kan du inte vara nöjd med köpet du har gjort den punkt som kanske inte passar eller att du helt enkelt ändra ditt sinne.Av denna anledning har vi en enkel krångel Utbyte, Återbetalning och kreditpolicy:

Kontakta oss via E-post och vi kommer att göra lämpliga arrangemang för dig.Alla förfrågningar besvaras inom 24 timmar.

Du måste vara poststämplade tillbaka till oss inom 7 dagar från det att varan togs emot.Vi rekommenderar att du försäkra ditt paket, vi ansvarar inte för om den returnerade poster som inte kommer fram till oss.

Item(s) måste returneras i ursprunglig skick som vi skickade till dig.Återgå fraktkostnader kommer att vara köparens ansvar.

Om en negativ återkoppling är publicerat innan ett försök att lösa problemet kommer vi förbehåller oss rätten att acceptera den negativa feedback som slutlig lösning på den frågan och en avkastning kommer inte längre att accepteras.

Om köparen misstolkat vår post beskrivning före budgivning, så att objektet är otjänligt, kan vi inte erbjuda utbyte.

Feedback

Vi uppskattar din verksamhet och hoppas att du har en mycket trevlig upplevelse.Din positiva feedback är mycket viktigt för oss och vi kommer automatiskt att lämna positiv feedback tillbaka.Dock, om du har någon fråga, kontakta oss och låt oss lösa det tillsammans.

Kön MÄN
Forma\mönster Andra
Objekttyp Nyckelringar
Stil Trendiga
Fina eller Mode Mode
Metall Färg Antique Bronze Plated
Varumärke galen jägare
Metaller Typ Rostfritt Stål

Liknande produkter