Dinosaurie 3d trasiga väggen klistermärken vinyl Jurassic Världen vattenfall landskap affisch väggmålning heminredning golv tapeter 90*60 cm

Ny produkt

31.53 kr

45.08 kr

-31%

Taggar:

för hem, stiker väggen, polestar klistermärke 3d, golvet klistermärke, 3d golvet klistermärke, karta världen, vinyl jämfört väggmålning, 3d sticker wall, självhäftande neon tapeter, vanlig vinyl dekal

Filmen affisch tecknad klistermärken

Bruten-wall stil Färdig storlek: Ca 100*86cm (bredd*höjd), endast för referens Material: Genomskinlig miljövänlig PVC

Storlekar

Som nedan visas, visas den ursprungliga storleken på väggen klistermärken emot, bara för referens!Här kan ha en storlek avvikelse, men det föranleder inte några dåliga effekter på klistra in.Här visar inte den faktiska exakt ut-fabriken storlek klistermärke, men hänvisar till serienumret för denna väggdekorationer.Om åtanke, var försiktig att köpa!

Vår Packning (Standard)

Vår förpackningsmetod: väggen klistermärken rullas upp med ett hårt skum pinne, och sedan packade vi in Opp väska.Anmärkning: Detta skum stick har ca 50mm i diameter.Med tanke på värdet av de varor själv, som vi har antagit denna enkla förpackningar metod för att undvika överskott förpackningar, normalt, det visade sig att vara trygg i transit.Om du vill att vi ska ta en mer säkra förpackningar metod - rullade upp med en hårt papper röret, kommer du att bli skyldig att betala en extra kostnad för emballage och frakt (frakt vikt ökat).Så, vänligen välj förpackning metod för hårt papper röret som visas nedan.Observera: Eftersom PVC /vinyl film har elasticitet, kan vara sträckt eller krympt, men baksidan på papperet inte.När väggen klistermärken var tog ut och utvecklats, det kan hända rynkor.Oroa dig inte!detta inte har en dålig effekt på klistra in när du installerar, använder bara en hårt för kort för att tryck på platta.Varmt Tips: När du tar emot paket, om etiketterna är skadad i transit, var snäll och ta upp en tvist fästa några riktiga bilder för att begära en återbetalning, i anledning av tvist är "Varan anländer skadad", inte "xx är inte så beskrivs" eller "Felaktig".Och, om bara på grund av detta, är hoppfull om att inte lämna oss en negativ återkoppling (under 3 stjärnor) Gillar du, som säljare, vi kan göra en fordran på logistikföretag.Och det krävs inte för att skicka tillbaka varan till säljaren.Tack så mycket för ditt förstå och stöd!

Valfri Förpackning

Valfri Förpackning Metod: De väggdekorationer rullas upp, och sedan packas i hårda papper röret.Anmärkning: Denna uppsats rör har ca 40 mm i ytterdiameter.Om du vill att vi ska ta en mer säkra förpackningar metod - med ett hårt papper röret, kommer du att bli skyldig att betala en extra kostnad för emballage och frakt (frakt vikt ökat).Så, välj detta förpackningsmetod som visas nedan: Du kan hitta på hårt papper rör 60cm /23.62 i längd i den "Andra" gruppen av Butik Kategorier, eller klicka på länken: https://www.mezzaluna.se/item/4001166642253.html?spm=2114.12010611.8148356.16.6d4d6f4cuTU7Gw

Omfattningen av Tillämpliga

Någon smidig platt yta som kan klistras in i. Sådana uppgifter som 1 - målad vägg, 2 - bakgrund, 3 - keramiska plattor, 4 - plast varor, 5 - trä varor, 6 - metall varor, 7 - glas varor, och etc. Undantagna 1 - off i form av pulver eller svarvat till skivor, vägg -, 2 - gropar eller sprucken metope, och 3 - ojämn yta.Vänligen se bilderna nedan visas endast för referens.

FAQ

F: Vilka funktioner i väggen klistermärken material?

A: Vita miljövänliga PVC-material. Vattentätt och tvättbart (använd en fuktig trasa med rent vatten för att rengöra den); Flyttbara, om du klistrar på fel ställe, ta bort det och klistras igen.Efter avlägsnande, inga fläckar kommer att hamna på efterkälken. Kan tillämpas på någon passande färg yta, såsom dörr, kylskåp, fönster och etc. Om den arbetade ytan är i färg eller i svart, är det perfekt att välja den vita material. Genomskinligt material har inte någon vit kant kvar efter att tillämpas på den bearbetade ytan, bilden ser ut som mer verklighetstrogna; Om du har en särskild efterfrågan på materialet, vänligen lämna ett meddelande.

Q: Kan väggen klistermärken som kan återanvändas?

A: Ja.Men rekommenderas inte.

Q: fel Storlek och färg skillnaden?

A: Den faktiska storleken av dekaler fått kan ha ett fel på 1-3 MM Detta är en normal företeelse.Färgen skillnaden kan orsakas av vissa skäl, såsom färg reflektion i skärmen, belysning, bakgrund och etc.Färgen är föremål för den verkliga varor som tas emot.Om bara inte gillar färgen på den verkliga varor som tas emot, kan ni inte lämna en negativ feedback av "Dålig Kvalitet".Om åtanke, var försiktig att köpa!

Q: Varför är det så att väggen klistermärken bifogade kommer att skala bort automatiskt långsamt snart efter, är det ett problem med kvaliteten?

A: väggdekorationer är massproducerade och det har gått fabriken inspekteras, så det är inte normalt för flera delar av väggdekorationer för att de är dåligt fastsatt.De möjliga påverkande faktorer är följande: 1/ det är Bara väggar bestrukna med ny färg, ojämn vägg ytor, orena ytor (med damm eller pulver), våt vägg ytor. 2/ Låg temperatur.I ett kallt rum, limmet kan frysas, minskad vidhäftning av väggdekorationer; 3/ klistermärken fastnar inte på väggen tätt, lämnar stora luckor.Som ovan, endast för referens!

Censurera Kod N
Material PVC
Specifikation Single-piece Package
Färdig storlek Se en detaljerad beskrivning (endast för referens)
Klassificering För Vägg
Modell Nummer MY0201AS
Stil Kreativa
mönster Plan Vägg Dekal
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Tema Djur
Grossist Support (Mer Rabatt)
Scenarier VÄGG

Liknande produkter