LOL Arcade Miss Fortune Cosplay kostym Kostym med hat

Ny produkt

609.77 kr

677.52 kr

-10%

Taggar:

valorant lol cosplay, anime klöver, random små, akali cosplay, cosplay janna, ursprungliga lol kostym, tekken 7, dragon ball z kudde, cosplay kda, panama hokage hat

Produkten Skick : Ny

Frakt Meyhods: Av Kina Postar Air / EMS

Frakt Tid: 15-26days ( CPAM(GRATIS) ), 5-13days ( Ems)

kan du ge mig din längd,bröst,midja,höft storlekar,kan vi göra för dig

topp+kjol+ärmar+mössa+bälte

Om Produkten

Alla våra produkter är detsamma som vad bilderna visar. (Vänligen acceptera att det skulle vara mindre skillnad på grund av ljuset i fotografering.) Vad du ser är vad du skulle få.Om du bryr dig detaljerna en hel del, se vår detaljerade foton så noggrant som möjligt.Vi försöker vårt bästa för att erbjuda dig den all-around bilder av vår produkt.

Om Leveransadress

Vänligen se till att den adress som du lägger vid beställning i www.mezzaluna.se är rätt.Vi skulle skicka post till den adress som är kvar i www.mezzaluna.se.Om det händer att du vill ändra adress, skriv i www.mezzaluna.se för not.

Om Paketet

Alla våra produkter skulle granskas innan leverans och skulle vara väl förpackade i fall det skulle vara skadad vid leverans.

Om leveransmetoder och Frakt Dagar

Vid mottagande av din order, vi skulle ordna leverans inom 3 dagar.Om du skulle något liknande oss för att fartyget av Kina Postar flygpost, som är gratis, det skulle ta längre tid att komma fram.Det är cirka 15 till 30 dagar. (Uppmärksamhet: Turkiet och Brasilien köpare du inte väljer denna metod, eftersom den inte kan komma i Turkiet och Brasilien.) Om du vill få varan mer snabbt, du kan välja DHL eller EMS.Ta USA som ett exempel, skulle det ta ungefär 5 till 7 dagar att komma fram med EMS och 3 till 5 dagar med DHL.Om du vill spåra din order, du kan gå till för information eller E-posta oss för ch ecking.När vi skickar ut paket, rederiet kontroller när paketet skickas.Så snälla vänta för paketet att komma fram.Om det tar längre tid än man förväntar sig, berätta för oss och vi skulle in och skynda rederiet.

Om Feedback

Återkopplingar är mycket viktigt för oss.När du har fått produkten från oss, vi skulle uppskatta om du lämnar en positiv feedback (5 stjärnor) i vår butik.Men om du inte är nöjd med vår produkt, kan du kontakta oss först innan du lämnar feedback.Vi skulle uppskatta om du inte lämna negativ feedback utan att berätta det för oss.Vi skulle försöka vårt bästa för att ge lösningen när du sade att köpa erfarenhet är inte lika bra som förväntat.Kommunikation är mycket viktigt.Kan du visa oss den positiva återkopplingar som du gjorde till oss

när du vill lägga fler order hos oss.Vi vill ge dig rabatt på produkter vid framtida beställningar.

Om Ni Returnerar Produkten

1.Jag f återkommande uppstår när det finns problem i vår produkt, vi skulle bära frakt avgifter.Men vi skulle behöva din hjälp för att ge oss bilder för oss att veta att produkterna är dåliga kvalitet.

2. Om de återvänder är orsakade endast då köparen inte är nöjd med stilar och färger eller andra skäl som inte gäller kvalitet, köpare betala frakt kostnad.

Vänligen informera oss innan du skickar tillbaka varor så att vi kan få produkten utan problem.Använd rutan för att packa varan så att den inte kan skadas medan frakt.Och du förstår att vi gör återbetalning när vi fått tillbaka produkten.Och vi kan inte återbetala när produkten är dåligt för återförsäljning.

Din tillfredsställelse är vår prioritet.Vi skulle försöka vårt bästa för att erbjuda dig vår bästa service och bästa produkterna.

Kön Unisex
Varumärke fairy drömmare
Typ Av Källa anime
Material Polyester
Avdelningens Namn Vuxna
Komponenter Kjolar
Speciella Användning Dräkter
Tecken sona
Objekttyp Uppsättningar

Liknande produkter