Desai 2020 Skor för Män Casual Skor Mode Manliga Mocka Derby Bröllop Äkta Läder Klädsel För Män Utomhus Trend

Ny produkt

482.40 kr

803.99 kr

-40%

Taggar:

formella skor män ursprungliga, läder, mocka, bitar derbi senda, män sko, 2020 smycken, benfica, mens dressing shoes, mocka skor män killar, falska rostfritt stål, loafer män

Märke Berättelse

DESAI fokus på produktion och design i high-end-business casual skor.Alla material är noga utvalda.Vi har höga kvalitetskrav för varje par skor.Vårt mål är att erbjuda ett bekvämt val för affärsresenärer.Den utsökta hantverk som bygger på strävan och uthållighet, kommer vi att traditionella italienska hantverket och populära element kombineras för att skapa den DESAI mäns ära och härlighet.

Paketet Innehåller

1 Par av Mens Läder Derby Skor 1* klämma in 1* Dammtät Väska 1* Elegant Förpackning

Vanliga frågor:

1 - När är leverans efter betalning?Oftast kan vi skickade ut skor från lager till lokala sändning i dag.Men transporten tid beror på leverans företag.Om du behöver snabb snabb,som DHL,Fedex,vänligen kontakta oss.Fri frakt är att använda FÄRG. 2 - Var kan jag spåra min beställning?Du kan följa det via hemsidan: https://global.cainiao.com/ 3 - Om färg Det finns några skillnader i färg på grund av att kameran och typ av olika dator-skärmen. 4 - Om storlek - välj storlek efter till fots längd, (inte väljer storlek efter ditt land vanliga storlek !!!) b - Det kommer att vara 0-1.5 cm fel i den manuella messurement.c - US storlek och 10=CN storlek 44=Passform Fots längd 27-27.5 cm, 27-27.5 CM innebär fots längd bara.d - Fots längd ≠ inläggssula längd ≠ yttersula längd. 5 - Om de små trådar, fläckar, micro-färg eller micro-lim-lukten Skor med ovanstående problem är det inte hör till problem med kvaliteten.Snälla öppna inte tvist enkelt, Om någon, vänligen kontakta oss, för det första, vi kommer att hjälpa dig att lösa problemet så fort som möjligt.Tack för ditt samarbete. 6 - Varför syns det att en återbetalning behandlas efter min avbeställning av order?Det innebär att din återbetalning behandlas för närvarande för dig.Normalt tar det ca 3-20 arbetsdagar att få den i ditt bankkonto.Vänligen vänta tålmodigt för återbetalning.

Modell Nummer DS892001
Passar Passar trogen storlek, ta din normala storlek
Skor Typ Derby Skor
Typ Av Mönster Fast
Yttersula Material Gummi
Innersula Material Gummi
Stängning Typ Lace-Upp
Säsong Våren/Hösten
Avdelningens Namn Vuxna
Objekttyp casual shoes
Övre Material Ko Mocka
Foder Material Äkta Läder
Foder-Äkta Läder Typ Svinläder
Har Massage
Varumärke DESAI

Liknande produkter