Tröja För Kvinnor Med Hög Hals Stickad Tröja Tröja 2020 Höst Vinter Kläder För Kvinnor Fast Casual Smal Grundläggande Sticka Toppar Dra Femme

Ny produkt

84.10 kr

195.58 kr

-57%

Taggar:

tröja kvinnor barn, cykel jersey män, tunn polotröja kvinnor, brun tröja kvinnor, er tröjor, koreansk stil vinter, casual kvinnor, dra kvinnor, top kvinnor, tröja kvinna

Mått(cm)

En Storlek(Stretchig): Byst 64-94, Längd 55, Axel 30-38, Ärmlängd 54

Ovanstående är den detaljerade platt mätningar av detta plagg.Mätningar kan finnas 1-3 cm fel på grund av manuell mätning.

Inte "One Size" passar mig?

Normalt är "One Size" för detta plagg passar för: Ryssland Storlek: 40-46; US Storlek: 0-10; Europa Storlek 34-40; UK/AUS Storlek 6-12. Men för att ytterligare bekräfta om "One Size" för detta plagg passar dig, ska du absolut se till att plagget mätningar att jämföra med din kropp mätningar.Om du fortfarande är osäker på storleken, vänligen tveka inte att kontakta oss.

Modellen Visar

Att falla i kärlek mode i våra kläder!Njuta av varje dag i våra kläder!

Riktigt Foto

Riktigt foto med riktig post!Handla våra kläder utan att oroa dig!

Samarbete Mellan Företag

Dropshipping och grossist är både välkommet.Vi har ingen begränsad mängd.Även en bit stöds.För mer, mer rabatt.För dropshipping, kan vi skicka post till din kund direkt och kommer inte att lämna någon i vår information.För grossist, vi kommer att erbjuda en rabatt eller skicka gratis express frakt.ODM och OEM stöds.Välkommen att diskutera ett samarbete med oss.

Feedback

Om du är nöjd, vänligen lämna 5 stjärnor feedback.Om du inte är nöjd, är du välkommen att kontakta oss innan du lämnar feedback eller öppna en tvist.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa alla problem åt dig.Kommunikation är det bästa sättet att lösa problemet.

Färg Skillnaden

Vi försöker att visa färg så korrekt som möjligt, men på grund av belysning, olika display, personliga förståelse av färg och andra skäl, färgen på själva objektet kan skilja sig något från bilden på hemsidan.Se till att färgen på själva objektet som slutliga färgen.Färg skillnaden inte hör till problem med kvaliteten.

Frakt

Förbereder Tid: 3-7 arbetsdagar.Tänk på frakt hastighet och remote adress, vi kan använda annat fraktsätt i stället för fraktkostnaden i din beställning.På grund av olika seder politik i olika länder, det kan vara import tullar, skatter och andra tull-avgifter som ska betalas av köparen.Köpare bära allt ansvar för alla extra kostnader som uppstår (om någon).

Returer

Vi stödjer ingen anledning returpolicy.Varan måste returneras inom 7 dagar efter mottagandet.Vänligen se till att objektet är i gott skick.Köparen betalar för returfrakten avgifter.

Objekttyp Pullovrar
Tjocklek STANDARD
Ärm Längd(cm) Full
Stil Casual
Modell Nummer SG1627
Kön KVINNOR
Krage Turtleneck
Ålder Åldrar 18-35 År Gammal
Dekoration INGEN
Technics Datorn Stickad
Typ Av Mönster Fast
Varumärke Croysier
Materialsammansättning Polyester, Nylon, Viskos
Material Polyester
Stängning Typ INGEN
Kläder För Längd Ordinarie
Ärm Stil Ordinarie

Liknande produkter