BuildMoc Jurassic Technic Leksaker VS Mini Bil Super Sport Bilar Skapare Monteras Barn Pedagogiska byggstenar För Pojke

Ny produkt

128.19 kr

183.11 kr

-30%

Taggar:

moc, lego creator konstruktion, bil lego, blockera technic, vuxna lego, lego technic voiture, lego technic, lego creator, buildmoc, lego delar

Produkt Detaljer

· Produkt: BuildMoc Jurassic Technic Leksaker VS Mini Bil Super Sport Bilar Skapare Monteras Barn Pedagogiska byggstenar För Pojke

· Material: 100% helt ny, ABS hög kvalitet plast , Dess säkerhet omfattar Europeiska och Amerikanska standarden för leksakssäkerhet och GB standard.

· Paket: nej ursprungliga box, nya i s ealed väska, Leksaker och instruktioner skicka tillsammans. (Om du behöver en box, kontakta mig.Men det är lätt att skada i långväga transporter, kan vi inte garantera dess integritet. )

· Antal Block: 211 st

· Storlek: 5*10*7 cm (Storlek kan vara 2 cm / 1 tum felaktighet på grund hand åtgärd)

· Gåva: /Block fans/ samla fans/ vänner / de barn som är 6 år och upp/

Service:

1. Om skydd tid är på väg att passera, snälla berätta för oss att förlänga skyddet i tid för dig.

2. Om du hittar några delar missat eller trasig,kontakta oss innan de lämnar en negativ eller neutral granskning.Vi kommer att prova den bästa för att lösa problem.Tack!

3. Om det inte finns någon spårning information, vänligen kontakta oss för att kontrollera information.

4. Om det är några problem om vår produkt och logistik, etc.Vänligen meddela oss.Vi kommer att erbjuda den bästa tjänsten för dig.

5· Vi erbjuder drop shipping service.Välkommen till grossist.Bli en fan av butiken, kan du njuta av fler rabatter, jag kommer att uppskatta din bra feedback ,Tack!

Har Dessa block är tillverkade av material av hög kvalitet, säkerhet och miljöskydd, ofarliga för barns hälsa.Dessa produkter är lämpliga för barn över 6 år gamla, om ditt barn är under 6 år gammal, vänligen spela under vuxen förmynderskap för att förhindra barn från att svälja smådelar.Färgkodade modeller gör byggnaden ännu mer intuitiv.Betalningssätt Det finns många betalningsmetoder som finns tillgängliga på www.mezzaluna.se som Alipay, kreditkort,real-time banköverföring offline betalningar (banköverföringar och Western Union).Du kan välja en metod som är mest bekvämt för dig.För att skydda dina intressen,din betalning kommer att vara tillfälligt innehas av Alibaba och kommer inte att lämnas ut till oss tills du får din beställning och är nöjd med det.Frakt & Lämna Posten kommer att levereras inom 3~7business dagar efter det att full betalning erhållits.Vi skickar över hela världen med platt priser frakt av Kina Postar flygpost , DHL , UPS , EMS, denna världsordning kan ta längre tid att komma fram, Normalt sändning till över hela världen används för att ta 8 till 25 arbetsdagar, utesluta Lör & Sön. (beroende på tull och tider som Julen mail förseningar etc.) kan Vi också ge snabb inlägg av EMS(5~8days) eller UPS (4~5days).Kostnaden är högre än standard porto, ca $20 eller högre.Om du vill skicka genom att EMS eller UPS, vänligen kontakta oss.

Kvalitet Åtagande:

Vår online butik som säljer ett brett sortiment av produkter, och vi garanterar att våra produkter ska uppfylla följande allmänna kvalitetskrav:

1)Korrekt Information och Beskrivningar Vi levererar produkter som är funktionerna och specifikationerna uppfyller de beskrivningar och förpackningar.Vi strävar efter för att tillhandahålla bruksanvisningar och tydliga instruktioner i hyfsad engelska.

2)Överensstämmelse Med Standarder

Vi är noga med att bara sälja produkter som är i överensstämmelse med allmän behörighet, säkerhet och othestandards Defekt produkt måste meddela oss inom 3 dagar bifogas med bilden av defekt del.Vänligen returnera den med din egen kostnad inom 1 vecka från den tid varorna är mottagna.Vi kommer att ordna med att byta ut en ny till dig på en gång. (du bör inkludera alla ursprungliga oskadade objekt i säljbart skick, tack).Om du behöver återbetalning, endast postens lista pris återbetalas.Köparen är ansvarig för frakt kostnaden för att skicka tillbaka produkter.

Kontaktuppgifter:

Vänligen kontakta oss med TradeManager

Q: Varför är priserna så låga, är dessa objekt kvalitet och helt nya?

En: JA, du betalar FABRIKEN PRIS!

Vi säljer helt nya objekt direkt från fabrik i Asien.Det är därför våra priser är så konkurrenskraftiga.

För att upprätthålla kvalitet och kontroll som vi inte personligen inspektera för varje objekt före transporten.Alla objekt är 100% nya och inspekterade.Vi garanterar att våra produkter är helt nya, officiella och förstklassig kvalitet.Din feedback är mycket viktigt för oss: 1. Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra produkter och service. 2. Tveka inte att kontakta oss först innan du lämnar neutral eller negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att förse er med den bästa kundservicen.

Streckkod No
Plast Block Form Självlåsande Tegel
Material Plast
3C Intyg
Modell Nummer het försäljning 2020 nya gratis montering Tegel byggleksaker dekoration
Certifiering 3C
Antalet Block 211pcs
Åldersgrupp > 6 år gamla
Varning Födelsedag, jul, halloween educational cerative eller pojke flicka vuxna
Plast Typ ABS
produkt storlek 5*10*7 cm
Kön Unisex
Block Storlek Liten byggsten(Kompatibel med Lego)

Liknande produkter