Fast Hörlurar För Oculus Quest 2 VR Headsetet Djup Bas Gaming Headset Hörlurar In-ear-Hörlurar För Oculus Quest2 VR Tillbehör

Ny produkt

63.96 kr

116.35 kr

-46%

Taggar:

fallet oculus quest, quest2, cool spel dator tillbehör, 18-kort slot plånbok, hyperx tastatur, quest 2, earphon, oculus quest hud, ios hörlurar, smart telefon vr

I punktform: 1、Utformad för Oculus Quest 2: Ett enda hål är utformad enligt storlek för Oculus Quest 2, en lång och en kort kabel, och det kommer att ge dig ett bättre ljud effekt och upplevelse.

2、Tillfredsställa Olika Örat-i Krav: Tre storlekar (S/M/L) av skräddarsydda silikon caps är att se till att headsetet sitter bekvämt och håller sig fast i öronen för att isolera ljud.

3、Hög ljudkvalitet Effekt: Känslighet: 100±3dB Impedans: 16 Ω.Frekvensområde: 20Hz-20KHz.Kabel längd: ca 60cm/23.62 tum.

4、Öronproppar som Ger Djup Bas: Dessa öronproppar ger djup bas, inskränkt mid-range och tydlig diskant, vilket garanterar en helt uppslukande spel.Ge 3D-360° ljud-kalibrering enligt riktning och avstånd.

5、Två Silikon Hörlurar Innehavare: Den produkt som levereras med två silikon hörlurar innehavare, som är bekvämt att placera så att du inte behöver oroa dig för sladden slingrande när du använder den.

Specifikationer:

Känslighet: 100±3dB

Impedans: 16 W

Frekvensområde: 20Hz-20KHz

Kabel längd: ca 60cm/23.62 tum

Packlista:

Hörlurar*1

Öronproppar*3 (S/M/L)

Hörlurar Hållare*2

Hörlurar Förvaringsväska*1

Observera:

Observera att bara för Oculus Quest 2 headsets säljs, inte för oculus Quest 2 VR.

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO) 2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens. 5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans. 1. 12 månader Tillverkarens Garanti för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet).Tillbehör levereras med en 3-månaders garanti. 2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste berätta för oss vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA POSTER MED ETT UTGÅNGET GARANTI.

Kompatibel Varumärke ---
Vikt --
Paket Ja
Storlek --
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke Rondaful
Typ Andra
Modell Nummer --
Volym --
Kompatibel Modell --

Liknande produkter