Funrover 6G+128G 2 din Android-10.0 Bil DVD-Radio Multimedia för Toyota Prado 120 2004-2009 Bil autoradio Navigering GPS stereo

Ny produkt

6 038.98 kr

Taggar:

tundra, accent skärm, toyota prado 120 ratten, toyota land cruser prado 90, android jeep wrangler, tey, android-ford, 1 din-bil-radio med infällbar skärm, 2din android, vinsch toyota prado 120

> > Varför FUNROVER är Så bra?

1> Främsta Varumärkena i bilradion på www.mezzaluna.se. 2> Snabb leverans från Kina, Ryssland eller Spanien lager, inom 1-5 arbetsdagar. 3> Alla produkter har testats väl före leverans, se produkt med bra kvalitet. 4> Fri Retur i 15 dagar. 5> Utmärkt kundservice, förköp och efter försäljning, med alla dina frågor kommer att vara väl svarade, att alla problem kommer att lösas.

Goda nyheter!!!

Bra Nyheter:Vår android-10.0 DSP-modell att uppdatera Radio Chip 6686! 2.5 D /1280*720 Blu-ray/Stödja 4G/5G /WI-fi/till Sim-Kortet.Inbyggd DSP,32 band för justering.Delad skärm,kör 2 appar på skärmen sida vid sida.

Installation Obs

1.Denna Enhet har inte DVD-rörelse och Kan inte spela DVD-skivor.Namnet på denna enhet DVD-spelare,men i själva verket är det full-tv med Bil enhet.Innan du köper den , du vet om det. 2.Denna modell Inte har DVD-spelare och SD-kortplats, kartan är förinstallerat. 3. Om din bil med JBL slutsteg,vänligen välj köp alternativet med canbus.

FUNROVER Fabriken

FUNROVER fick sitt namn genom www.mezzaluna.se som 2018 www.mezzaluna.se ära version av dark horse säljaren, www.mezzaluna.se chief navigator.

Transport (Viktigt):

1. Tull och Skatter som är köpare ansvar, vi som säljaren inte kan kontrollera det och kommer inte att ansvara för detta, vänligen observera om det innan du lägger beställningen.Om varan har returnerats på grund av köparens refusion för att rensa tullen eller ta emot paket, frakt postgae och dyra tillbaka avgiften kommer att vara fallit till köpare ansvar. 2. Om din leveransadress tillhör avlägset område i rederiet rederi-system, måste du lägga fjärrkontrollen avgiften $45 för ditt paket, leverans eller ändra en mer lantlig leveransadress, annars ditt paket inte att skickas ut.Om din adress hör till det avlägsna området eller inte kan du kontrollera din adress på DHL: s hemsida. 3. Vänligen ange inte PO BOX-adress, kan vi inte skicka paketet till denna typ adress. 4. När du lägger ordern, vänligen hålla kontakten för att snabba upp handläggningstiden för din beställning.Obs: ryska kunder behöver för att leverera sin fulla namn för kontakten namn på paketet.

Garanti

1. 12 månader Tillverkarens Garanti för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet).Tillbehör levereras med en 3-månaders garanti. 2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste berätta för oss vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA POSTER MED ETT UTGÅNGET GARANTI.Du samtycker till att alla av de ovan listade politik vid beställning på www.mezzaluna.se!

Retur/ Återbetalning

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften. 2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och din po#. 3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från www.mezzaluna.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare. 4. Köparen har skyldighet att kontrollera paketet noga innan du anmäler skiftet.När skiftet är signerade, säljare tror att köparen fått varan i bra skick. 5.köparen bör kontrollera packge innan de tecken och plocka upp packgage. (Om köparen hittade paketet är tomt, vänligen vägra att registrera och kontakta oss.) 6.Om du älskar vår produkt, kan jag be er om hjälp att lämna ett positivt feedback och bra bilder för din beställning?Det är en stor uppmuntran och stöd till oss, vi kommer att göra bättre och bättre i framtiden.Det belopp du betalar till oss endast innehåller objektets pris och fraktkostnader.

Digital Media Format JPEG
CPU UIS7862 8 CORE 1,8 GHZ
Material Typ Metall+ABS
Särskilda Features1 Delad skärm,kör 2 appar på skärmen sida vid sida.
TF/Micro SD-Kortplats 0
För Bilmärken/Modell TOYOTA
Makt 4*50W
Varumärke Funrover
Din Dubbel Din
ROM 128G
Speciell Funktion Stöd För Can-Buss
Radio Chip NXP6686
Karta Stöd Ig0/Waze/Google-karta/navitel
RAM 6G
Artikel Storlek 9 tum
Gränssnitt USB-iso plug and play
Upplösning 1280*720
Certifiering INGEN
Förstärkare Chip 7851
Artikel Vikt 2kg
Modell Namn för Toyota Prado 120 Land Cruiser 2004-2009
Land Cruiser Prado-År 2009
OSD-Språk engelska
Strömkabel ISO-kabel anslut och spela
Toyota-Modellen Land Cruiser Prado
Stöd DAB+/OBD2/DVR/CVBS/HD/360 panorama/5G
Bildskärmens Storlek 9"
Spänning 12V
Max Extern Minne 256G
Särskilda Funktioner Pekskärm
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Särskilda Features2 Inbyggd DSP/Caplay/ /Wifi/4G,32 band för justering.
Spegel länk Iphone & Android
Operativsystem Android OS 10.0

Liknande produkter