400PCS disponibla Cocktail Sugrör Bröllop Hawaiian Flamingo frukt Halm Dekoration beach Party Händelse Leveranser

Ny produkt

182.75 kr

Taggar:

skära bröd mögel, dimy dye jeans, kam av trä stud, din 13 pre-amp, grädde dildo man, dimon eyeliner, bil redskap vw t5, dimmer snygg, bil galler e60

Om OSS:

1.Vi har produktionslinjen som kan erbjuda produkter direkt, och att vi kan erbjuda produkter till grossistpris.

2.Vi erbjuder cusomizing service,kan anpassa logotyp och ord,även om det bara 1st ,vänligen kontakt med oss för att be detalj , tack

3. om du gillar vår butik, var god lägg till vår butik på din Favorit Lagrar, kan Du få vår Nya ankomst och Rabatterade information i tid.

4.Om du har frågor om produkter, kontakta oss först innan du öppnar den tvist eller lämna oss en dålig feedback, Vi kommer att hjälpa dig att lösa det så snart som möjligt.

disponibel Cocktail Sugrör Hawaiian Bröllop Paraply Flamingo Blomma Dusch Halm Dekoration beach Party Händelse Leveranser

Material: PP

Flamingo storlek: kaliber 0,5 cm 24 cm lång

unicorn Halm Storlek: kaliber 0,5 cm lång 23 cm

frukt Storlek: 0,5 cm lång 24cm.Färg:fartyget slumpmässigt

Paraply Storlek: 0,5 cm lång 24cm.Färg:fartyget slumpmässigt

Egenskaper: 100% av barnet använder mat klass nytt material pellets, och kan återanvändas.

Temperaturtålighet: -10 ° C ~ 60 ° C

Nationell Industriell Produktion Licens Nr.: Zhejiang XK16-204-00732

fartyget sätt

1. Om du adressen är obekräftade vi inte att hållas ansvarig för det.Det är mycket säker dörr till dörr, som de flesta länder aldrig att få problem med anpassade. (Lämna gärna din mobiltelefon för att låta mail personal i kontakt med dig) om din adress är tillhörde den "andra land", vänligen kontakt med mig för att veta om den detalj av fartyget kostnad.

2.Din order kommer att skickas ut med Säljaren fraktsätt eller Kinesiska inlägg vanliga små paket plus Utan spårningsnummer och du kommer att få dina varor inom 20-60days, vänligen vänta medan ditt paket tålmodigt,om så är stängd för leveranstid , vänligen kontakt med oss för att utvidga det för dig .

3.den kinesiska luft post om 9-30 arbetsdagar.Men det kan vara om 45days, om det är den egna problem eller din adress är en avlägsen plats, eller ditt land post office behöver mer tid för att skicka e-post .om beställningen är stängd för leveranstid , vänligen kontakt med oss för att utvidga det för dig .

4.i normal, DHL/EMS/UPS/ infusionsset luft post är cirka 7-15 dagar, men det kan vara om 30 dagar, om det är den egna problem eller din adress är en avlägsen plats, eller ditt land post office behöver mer tid för att skicka e-post .om du vill använda EMS, DHL, FEDEX, UPS fartyget sätt , ta kontakt med oss för att fråga priset detalj med rabatt.

5.för den kinesiska air mail, det är inte mottagits efter ca 20 bussiness dagar, för EMS/DHL air mail, det är inte mottagits efter ca 15 bussiness dagar, vänligen kontakta oss, låt oss be den kinesiska posten för att kontrollera detalj .tack

6.Om rederiet inte skicka iterms till ditt land ,kan du Kontakta oss via e-post eller chatt.Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig !

Observera:

1)Om du väljer gratis frakt alternativet, ditt paket kommer att levereras direkt i din hem endast för en tid eller kommer det att skickas till ditt lokala postkontor då du behöver för att ta ditt tracking nummer och ditt personnummer för att samla dina objekt.

2)Om du väljer express leverans, vänligen kom ihåg att lämna ditt telefonnummer, det är som krävs för snabb leverans.

Modell Nummer fest sugrör
mönster ANLÄGGNINGEN
Tillfälle Alla hjärtans Dag
Varumärke XUANGOUXGCN
Material PP
Disponibel Porslin Typ Disponibel Sugrör

Liknande produkter