Sinzean 50st För iphone 7/8/6/6S/5/5S 3D Böjda Full omfattas Titan legering Kanten Härdat glas skärmskydd

Ny produkt

406.51 kr

Taggar:

holiday bandage toppen, händer kärlek halsband, topaz kristaller ss20, holiday bälten i midjan, denso ev1 kontakt, kristaller snö stövlar, händer älskar bilder, haldex 3 motor 12 v, crz yoga lång skjorta

Ryska Vän Uppmärksamma Vänligen:

Vänligen erbjuder mottagarens Fullständiga NAMN, för på Grund av rysslands politik.

Annars kan vi inte ansvara för misslyckade leveransen som orsakas av information som saknas

Färg :Svart,Silver,Guld,Guld,Rosa,Blå, Röd

PLS uppdatera oss vilken färg skulle du vilja ha när du beställer,eller kommer vi att skicka en slumpmässig färg för dig som vårt lager,tack

Material: Premium Härdat Glas

Ursprungliga Land: Shenzhen, Kina

Tjocklek: 0.3 mm

Kanten Radian: 2.5 D

Hårdhet: 9H

Transparens: 99%

Funktion:Anti-scratch, Fingeravtryck-resistenta, HD, Ultra-tunna, Vattentät Lära sig mer om detaljhandel fält,VÄNLIGEN klicka här:

1X Härdat Glas skärmskydd

1 X Våtservetter

1 X Torr Wipes

1XDust-absorber

1.Vi accepterar Alipay, West Union, TT, Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2.Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

3.Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste slutföras inom 3 dagar.

1. Beställningar skickas inom 3 arbetsdagar efter att du har bekräftat betalning, Kommer att försenas lite under julen,

2. Vänligen arbetar med Tull själv.Vi skulle vilja förklara värde och namn på beställning på

Tullen Faktura som du berättade för oss Om nödvändigt;

3. Vänligen vänta tålmodigt när vi levererade paket -, Service-Transit Tid tillhandahålls av transportören.Om din e xpected få tid,INTE Öppna En Tvist,är det bara att kontakta oss först.Tack.

4.Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att spåra den

transport och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd.

1. Att returnera Paketet:Du har 7 Dagar på dig att kontakta oss och 30 Dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.

Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften. 2.Se till att alla artiklar som returneras Måste Vara i original förpackning, och du Måste Ge oss frakt spårningsnummer och specifika orsaken till returen.

3. Återbetalning:för det Första att Ta bilder på paketet och inre varor,också vikten av paketet Så Länge finns det misstag i paketet.Skicka oss dessa bilder,vi kommer att prata om återbetalning.

1. 12 månader Tillverkarens Garanti för fel i varan (Exkl krystat damagement eller (missbruk).Varje produkt kommer att testas i 100% innan leverans.

2. Kunder står för returfrakten till oss med rätt förpackning för att reparera, och då skulle vi vara ansvariga för att sända leverans till köpare.Kontakta oss först innan du vill returnera det.Vi kommer att ge fullständig adress.

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!din tillfredsställelse och Positiva feedback är mycket viktigt för vår affärsutveckling.vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor Om du är nöjd med våra varor och tjänster.

Om du inte är nöjd med detta köp,är du välkommen att Kontakta oss,istället för att ge negativ feedback eller öppna Tvist.vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig tills problemet är löst.

Kompatibel Telefon Varumärke Apple iPhone
Typ Framför Film
Varumärke sinzean
Kompatibla iPhone-Modell iPhone 5
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Funktioner Härdat glas

Liknande produkter