Rhinestone biltillbehör Utsökt Bil framsätet Arrangör-välborna Plats Sida förvaringsbox Gap Filler Med Bling-Konsol -

Ny produkt

111.84 kr

147.16 kr

-25%

Taggar:

bilbarnstol organisera, trevare för gap, gravid, tillbehör bling bil, bil gap förvaringsbox, väska bil, många bilbarnstol lucka, ika lagring, bil drop stop, arrangör framför bilbarnstolar

specifikation

【Produkt Namn】: Bil multi-funktion ordförande sömnad rutan

[Produkt Storlek]: 26.2*12.5

[Produktspecifikationer]: en Enstaka förpackning

[Produkt stil]: fyra generationer

[Produkt färg]: diamant

[Användning]: Som på bilden

【Produkt vikt】: (365g med borr/484 med kartong)

Funktioner

1. Glittrande diamanter göra kupén vackrare, och användningen av gemensamma serie produkter som kan öka enhetligheten och estetik i kupén, och njuta av en lyxig och underbar körupplevelse.

2. Multifunktionell förvaringslåda: det kan inte bara lagra mycket viktigt små objekt som helst, såsom mobiltelefoner, cigarettetuier, tändare, kosmetika och makeup-verktyg, mynt, ändra, solglasögon, pennor, olika kort...och kan lagra koppar , Dryck, kaffe koppar, det är din mest effektiva butler.

3. Speciell design: Den fördjupade utformningen av den stora skärmen mobiltelefon kan se till att mobilen är inte lätt att falla.Detta är en funktionell design som i många liknande produkter inte har.

4. Allmänt: Denna bilbarnstol förvaringsbox passar till de flesta bilmodeller.Dock enskilda modeller är inte tillämplig, se vår bild beskrivning.Denna produkt är lämplig för bilbarnstolar med ett glapp på 1,5-5 cm (0.6-1.9 cm).Vänligen kontrollera sätet krigsmateriel.

5. Lätt att installera, demontera och rengöra: när du installerar, sätter bara in den i springan bredvid bilbarnstol.Vid rengöring, bara att ta bort och torka av med en torr handduk.Sätt sedan in den i sin ursprungliga position.Denna process kommer inte att skada bilbarnstol.

anteckningar:

1. 1 tum = 2,54 cm

2. Vänligen åtgärd av dig själv för att välja rätt storlek.

3. På grund av skillnaderna mellan olika skärmar, bilden kanske inte återspeglar den faktiska färgen på projektet.Tack!

Typ Säte Skreva Lagring Låda / Påse
Material Typ Strass

Liknande produkter